To je to što me zanima!

Ljubav na prvi ofsajd: Igrač je zaprosio pomoćnu sutkinju...

NIJE IMALA MILOSTI Slovačka sutkinja rekla je "da" igraču koji ju je zaprosio uoči utakmice, inače dugogodišnjem dečku, ali dvaput mu je digla zastavicu za ofsajd na toj utakmici...
Vidi originalni članak

Igrači Nižne i Tatrana poredali su se na centru uoči početka utakmice pred oko 400 navijača u petoj slovačkoj ligi. Samo oni najbliži Lubomiru Vajdeckom koji igra za domaću Nižnu znali su što se sprema prije početka susreta.

Utakmicu je sudila igračeva dugogodišnja djevojka Petra Lepačkova.

Lubomir je izašao iz vrste, došao pred Petru i kleknuo.

Šokirana plavokosa sutkinja rekla je "da".

Da stvar bude bolja, Nižna je slavila 3-1.

I da, nema popusta za novopečenog zaručnika.

Priča se da mu je dvaput digla zastavicu...

- Najsretniji dan u mom životu - napisala je kasnije sutkinja.

Navijač zaprosio djevojku, golman sutkinju...

Čini se da imamo prosidbu na centru. Buduća mlada to očito nije očekivala. Da vidimo hoće li se sve završiti kako treba. Hoće, dobro je, rekao je komentator Arena Sporta nakon što je djevojka poljubila svog zaručnika.

Bilo je to ove godine na utakmici Radnički - Partizan u srpskom prvenstvu. Radnički je vodio na poluvremenu 1-0, igrači su napustili travnjak i prepustili mjesto navijaču momčadi iz Niša koji je na centru čekao svoju djevojku. 

U ruci je imao ružu i samo jedno pitanje za dragu. Bio je to dan iz snova za Nišliju. Cura mu je rekla "da", a njegov klub srušio je Partizan.

Iz regije nam stiže još jedan slučaj sličan onome iz Slovačke. Na ljeto ove godine srpski golman Čukaričkog Nikola Petrić pred oltar je odveo sutkinju Tamaru Pavlović. Na svadbi je bila kompletna momčad Čukaričkog. Par se upoznao na proslavi kad je Borac ušao u prvu ligu i od tada su nerazdvojni. 

- Sad sudi ženama, a kad ispuni kvotu moći će suditi i prvu ligu. Kad bi mi sudila, sigurno mi ne bi progledala kroz prste i ne bi mi oprostila penal - rekao je Nikola. 

Olimpijska romantika

Romantično je bilo i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Članica brazilske ragbi reprezentacije Isadora Cerullo (25) postala je prva sportašica u povijesti, koja je zaprošena na Olimpijskim igrama.

Nakon službene dodjele medalja, na teren je došla njena djevojka Marjorie Enya i zaprosila ju je na Dedoro Stadionu.

Kinesku skakačicu u vodu He Zi nakon dodjele medalja zaprosio je kolega iz reprezentacije Qin Kai. U obje situacije odgovor je bio "da".

Evo i sretnog para iz Slovačke

Idi na 24sata

Komentari 37

  • kozaribok 08.11.2016.

    Stvarno nas uredno podučavate srpsku gramatiku,i to više nije slučajno

  • montello 07.11.2016.

    lijepo

  • burek. 07.11.2016.

    Jel mu i još nešto digla? :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare