To je to što me zanima!

Ljubavne partnerice igrale su jedna protiv druge na terenu

Neobična situacija dogodila se u meču prvog kola WTA turnira u Karlsruheu. U tom su se meču susrele dvije belgijske tenisačice koje se jako dobro poznaju i u privatnom životu...
Vidi originalni članak

U meču prvog kola WTA turnira u njemačkom Karlsruheu na suprotnim stranama terena našle su se Belgijke Alison Van Uytvanck (25) i Greetje Minnen (21), koje su u privatnom životu u ljubavnoj vezi. One su jedne od rijetkih tenisačica koje u javnosti otvoreno razgovaraju o svojoj seksualnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NIŠTA OD KANADE Vrijeme je za odmor: Đoković je otkazao turnir u Montrealu

U ponedjeljak su prvi puta odigrale međusobni susret. Meč je bio jako neizvjestan, a slavila je Van Ujtvanck nakon jednog sata i 48 minuta igre sa 2-1 (6-4, 1-6, 6-1). Nakon meča čestitale su jedna drugoj poljupcem.

Van Ujtvanck ima jednu WTA titulu u karijeri i trenutno je 65. na WTA listi. Njena djevojka Minnen je na 123. poziciji. Belgijske tenisačice su igrale zajedno u paru na Wimbledonu, a tom prilikom Alison van Ujtvanck je izjavila:

- Željela bih da još neke gay tenisačice javno istupe i potvrde svoju orijentaciju. To je velika stvar za ovaj sport. Ja sam to napravila, ali ne mogu sama.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • salkomalo 31.07.2019.

    U ovom slučaju nema šetete za muški rod ! XD

  • Zorkazorka 31.07.2019.

    KOJA RUGOBA A DRUGA VJEROJATNO BEZ TVARI U LUBANJI

  • Cronik1 30.07.2019.

    Uvijek je u tim parovima jedna zgodna a druga kao muško

Komentiraj...
Vidi sve komentare