To je to što me zanima!

Ljubičić: Federer još malo pa 40, ali penziju ni ne spominje

Još nismo razgovarali o 2021. Vrijeme ide i njemu, Roger će sljedeće godine napuniti 40, ali meni nije dao ni nagovještaj o nekom povlačenju, kaže naš Ivan Ljubičić, trener Rogera Federera
Vidi originalni članak

Za mnoge, vjerojatno i za većinu ljubitelja tenisa, Roger Federer je najbolji koji je ikad uzeo reket u ruke. Toliko je već dugo u vrhu da je lako zaboraviti koliko godina ima veliki Švicarac.

POGLEDAJTE VIDEO: ROGER FEDERER

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od 2015. trenira ga naš Ivan Ljubičić (41) koji je Federerove navijače istinski obradovao sa dvije kratke izjave o oporavku i nastavku karijere veličanstvenog teniskog velemajstora.

- Roger prolazi kroz rehabilitaciju poslije operacije. Za nas ova situacija sa korona virusom zapravo puno ne mijenja što se toga tiče. Radimo po istom programu kao da pandemije nikad nije ni bilo - priča Ljubo.

Nikakav plan za sljedeću godinu kod Ljubičića i Federera ne postoji.

- Još uopće nismo razgovarali o 2021. godini. Vrijeme naravno ide svakome pa i njemu, Roger će sljedeće godine ući u 40-u, ali meni o mogućem povlačenju nije ništa niti nagovijestio - rekao je Ivan Ljubičić za talijanski Sky Sport.

Federer je rekorder sa 20 osvojenih Grand Slamova. Ove je godine namjeravao igrati na Olimpijskim igrama, zaobići zemljane terene, a istrčati na travu Wimbledona te igrati US Open.

Cijeli je svjetski sport stao, sve se odgađa, a očigledno i Federerovo razmišljanje o mogućem kraju karijere. Na radost milijuna njegovih navijača u ljubitelja tenisa na doslovno cijelom svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • XaviBarcaMessi 02.05.2020.

    Fedex najveći. Ako iduće godine krenu normalno sportska natjecanja, pa tako i tenis, Roger bi trebao uzeti još jedan Grand Slam :) Nekako mi se čini da bi tada čak i Rafi bio nedostižan.

  • Trump Jong Un 01.05.2020.

    Gospodin teniser, kultura se naime ne može kupit ali ni naučit ili je imaš ili nemaš publika to prepozna

  • Mthesecond 01.05.2020.

    Velika cast za Ljubicica sto ga je Fedex uzeo u svoj stozer,eto on uz Fedexa,a Ivanisevic uz Djokovica,jedan uz najboljeg nekad,drugi uz najboljeg danas,zive I oni svoj teniski zivot uz njih,nisu izasli Iz tog sporta..Fedex je dao svoje,ispjevao labudji pjev,al neka ga tu jos,falit ce tenisu jednom kad ode..Kad zavrsi karijeru trebao bi ostati u teniskim vodama,da bude ko vrtni patuljak koji ukrasava vrt,patuljak kojeg postavis uz cvijece,u vrtu,tako I on da se vrti po terenima I dalje :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare