To je to što me zanima!

Ljubičić gol do pasa, Ristovski ga usporedio s folk zvijezdom! Evo kako se feštalo do Zagreba

Prvenstvo je gotovo i Dinamo je osigurao naslov prvaka. Slavilo se i pjevalo na povratku iz Splita, a Ristovski je objavio sliku koja prikazuje kako su se "modri" dobro zabavljali.
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama su u najvećem hrvatskom derbiju protiv Hajduka na Poljudu odigrali 0-0, osvojili bod koji im je bio potreban pa matematički osigurali novi naslov hrvatskog prvaka. Zagrepčani su 24. put u svojoj povijesti pokorili nacionalno prvenstvo. VELIKA PRILIKA Evo kada kreće europski put za Dinamo i tko ga sve tamo čeka: 'Modri' imaju povijesnu šansu

Proslavili su dinamovci usred Poljuda kada su autobusom stigli podno gostujuće tribine, zapalili baklje i s Bad Blue Boysima zapjevali hitove Dinama.Zatim su pod pratnjom policije napustili stadion i zaputili se prema Zagrebu, a po putu su stali na odmorištu "kod Macole" gdje se pripremala velika fešta. Dinamovci su stigli prvi i ostali sjediti u autobusu dok se nisu okupili i Bad Blue Boysi.

POGLEDAJTE LUDNICU VIDEO Velika fešta na 'Macoli': Ristovski poveo navijanje za Ademija, igrači dijelili trenirke

Feštalo se tako cijelu noć na putu od Splita do Zagreba, a veselo je bilo i u Dinamovom autobusu. Bek Dinama i jedan od miljenika navijača podijelio je na svom Instagramu trenutak atmosfere iz modrog autobusa. Objavio je tako sliku Roberta Ljubičića koji bez majice sjedi s visoko podignutim rukama u očigledno nešto pjeva. Ljubičić je poznat kao jedan od pozitivnijih članova svlačionice Dinama pa ga je tako Stefan Ristovski usporedio s srpskim izvođačem Acom Lukasom zbog njihove fizičke sličnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • mislim 01.05.2023.

    Još da igra kao što ovaj drugi pjeva možda bi imo i novaca kao pjevač prosjek takvih je pun hnl al ima sreću igra za dinamo a dinamo je najbolji

  • Mr. Pickles 01.05.2023.

    Uh uh, da je bilo "gazdu" vratiti pa da raspara majicu i počne bacati 💶 uz milozvučne note 🪗

  • Oršić legenda* * * 01.05.2023.

    galebicu,vrati seee i napisi nekaj ljepo o Dinamu Prvaku

Komentiraj...
Vidi sve komentare