To je to što me zanima!

Ljubičić: Protiv Amera ću igrati u slučaju epidemije!

Svoje sam dao reprezentaciji, iako svi pitaju hoću li igrati, rekao je nekadašnji treći tenisač svijeta, koji je na turniru u Monte Carlu igrao doista sjajno
Vidi originalni članak

Volim igrati u Monte Carlu. Lijepa je atmosfera i često sam znao dobro igrati. Zadovoljan sam rezultatom s obzirom na to da sam još razmišljao hoću li u petak uopće izaći na teren, rekao je Ivan Ljubičić, bivši Davis Cup pobjednik, iz svog stana u Monte Carlu.
Pomalo mu je promukao glas. Zbog drastičnih promjena temperatura posljednjih dana u Kneževini dobio je - povišenu temperaturu. I zato će reket mirovati...
- Malo je 25, pa 30, a sutradan tek 10 Celzija. Tako da ću malo morati odležati, ali nije ništa ozbiljno - rekao je nekadašnji treći tenisač svijeta, sudionik Masters Cupa.
Iz Monte Carla, trećeg ATP 1000 turnira sezone, najviše će pamtiti pobjedu protiv Del Potra, petog tenisača svijeta.
- Itekako će to utjecati na samopouzdanje. Posebice za nastavak zemljane sezone - rekao je bivši polufinalist Roland Garrosa.
S obzirom na to da je nedavno upisao i četvrtfinale Indian Wellsa, lako bi se mogao približiti najboljim tenisačima svijeta.
- Ne branim previše bodova i mogao bi ući u 20 najboljih. Top 10? O tome ne razmišljam. Tamo sam bio, a ako se opet vratim, nitko sretniji od mene - rekao je naš tenisač.
Hrvatska će u srpnju na zemljanoj podlozi igrati protiv Amerikanaca u Poreču.
- Brojni me novinari pitaju hoći li igrati, a moj odgovor je isti - ne. Svoje sam dao reprezentaciji. Igrao bi jedino ako bi neka epidemija pokosila momčad - zaključio je Ivan.

'ČILIĆ JE MLAD I SIGURNO IDE PREMA GORE'
Fognini je jako dobar tenisač. Često treniram s njim. Uostalom, vodio je 5-0 protiv Murraya. I zato ne treba previše kritizirati Čilića nakon što je glatko izgubio od njega. Marin je mlad i ide prema gore, rekao je Ivan Ljubičić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • matasasabljaki 19.04.2009.

    Svaka čast...kapa do poda ...ako je potrebno imamo i Ljubu ...HRVATSKA!!!!!!!!!

  • tovar_69 19.04.2009.

    Bravo Ljubo imaš podršku cijele Hrvatske ;) Ovo je pravi sportaš, potpuna suprotnost Karloviću ciganu

Komentiraj...
Vidi sve komentare