To je to što me zanima!

Ljubičić: Razočaran sam, mogao sam biti osmi...

Ivan Ljubičić nije iskoristio loš tjedan konkurenata u Madridu za odlazak na Masters Cup. Izgubio je u drugom kolu od Austrijanca Koubeka
Vidi originalni članak

Kad sam izašao na teren, znao sam da imam veliku priliku. Znao sam da je dosta mojih konkurenata izgubilo i da mogu popraviti šanse za odlazak na Masters Cup. Mogao sam biti osmi, međutim, nisam uspio. Jako sam razočaran, napisao je Ivan Ljubičić u svom blogu na ATP Touru nakon što ga je 6-3, 6-7 (2), 7-5 pobijedio Stefan Koubek u 2. kolu Madrida.
Sljedeći nastup Ivan bi trebao imati od ponedjeljka na ATP turniru u Lyonu, gdje je osvojio prvi turnir u karijeri ('01). Međutim, samo mu bodovi s turnira iz Masters Serije mogu pomoći u plasmanu na Masters Cup.
- Svjestan sam da će turnir u pariškom Bercyju odlučivati o putnicima za Šangaj. Šteta, ovdje sam propustio veliku priliku - izjavio je Ljubo.
Mario Ančić je 6-3, 6-4 pobijedio Jamesa Blakea, osmog tenisača svijeta. Splićaninu “leži” tamnoputi Amerikanac, protiv kojeg ima 3-0 na Touru.
- Formula pobjede je da sam odlično ušao u meč. Napravio sam break početkom prvog i drugog seta i poslije mu nisam dao apsolutno nikakvu šansu - izjavio nam je “Super Mario” iz španjolske metropole.
Splićanin je prošlog tjedna igrao četvrtfinale u Stockholmu.

 


UTRKA ZA MASTERS
8. HAAS - izgubio (2. kolo); 329 bodova
9. ROBREDO - izgubio (2. kolo) 328
10. BLAKE - izgubio (2. kolo) 327
11. GASQUET - izgubio (2. kolo) 321
12. BERDYCH - izgubio (2. kolo) 318
13. MOYA - izgubio (2. kolo) 316
14. LJUBIČIĆ - izgubio (2. kolo) 315

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare