To je to što me zanima!

Ljubičićev učenik pobijedio je Federera prvi put u karijeri...

Miloš Raonić bio je bolji od Švicarca Rogera Federera u četvrtfinalu turnira Masters serije u Parizu. Raonić, kojeg trenira Ivan Ljubičić, bio je bolji rezultatom 7-6, 7-5
Vidi originalni članak

Iznenađenje u Parizu. Miloš Raonić pobijedio je švicarskog tenisača Rogera Federera u dva seta i izborio polufinale Mastersa u glavnom francuskom gradu. Bilo je 7-6, 7-5 za Kanađanina kojeg trenira naš Ivan Ljubičić. 

Raonić je prije ovog meča šest puta igrao protiv Federera i svih šest puta je izgubio. Jedinu break-loptu u prvom setu imao je Raonić, ali nije je iskoristio pa je set završen u tie-breaku.

U drugom setu Federer je propustio oduzeti servis Raoniću, a Kanađanin je iskoristio svoju drugu šansu i prošao u polufinale. Tamo ga čeka Tomaš Berdych koji je u tri seta izbacio Kevina Andersona.

Pariz, četvrtfinale:

  • Raonić - Federer 7-6, 7-5
  • Berdych - Anderson 6-7, 6-4, 6-4
  • Đoković - Murray 7-5, 6-2
Idi na 24sata

Komentari 10

  • robert borić 01.11.2014.

    on i onako najbolji svih vremena

  • Marko222_1 31.10.2014.

    Nznam kako ovom botu nije ruka otpala..samo as as as ,Federerova nepaznja i kraj meca..rezime meca..bila bi tragedija da takav igrac ide na turnir kakav je WTF i samo zato sam dns za Ferua i sutra za Birdmana..neka i onaj osvoji..ionako ce bit 1...Fed je bio premoren i tako je i igrao ,da je bio pravi bilo bi svejedno tijesno,ali bi izvukao na kraju..

  • LiLu 31.10.2014.

    al sto lupa asova Raonic braco mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare