To je to što me zanima!

Ljubio, šlatao i grickao suca za uho: Doživotno ga suspendirali!

Moncef Khemakhem dobio je doživotni izgon iz nogometa nakon bizarnog načina prigovora sucu u utakmici tuniskog prvenstva. Nevjerojatno je što je učinio bivši predsjednik Sfaxiena
Vidi originalni članak

Stanoviti Moncef Khemakhem ušao je u povijest nogometa kao vjerojatno jedini dužnosnik koji je dobio doživotnu suspenziju jer je, pazite sad, poljubio suca, ugrizao ga za uho, uštipnuo za obraz i dodirivao po stražnjici!

Čovjek je, kao predsjednik tuniskog prvoligaša Sfaxiena, na bizaran način prigovorio pomoćnom sucu u utakmici protiv Sahela početkom ožujka, nakon što je protivnička momčad u zadnjoj minuti prvog poluvremena zabila gol za 2-2.

Khemakhemu je ovih dana stigla drakonska kazna. Tuniski nogometni savez doživotno ga je suspendirao iz svih nogometnih aktivnosti!

- Učinio sam to kako bih ga razveselio jer je očito bio izgubio nit igre - objasnio je svoj potez sada već bivši čovjek Sfaxiena, koji će morati platiti i 12.000 eura kazne za "opasno, nesportsko ponašanje, nepristojan napad i kršenje pristojnosti".

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plutarh 17.04.2017.

    dobro, nije baš da se vidi u snimci bilo kaj od toga....al ajde vjerujem vam da je bilo baš tak ...

  • Joker123 15.04.2017.

    Tako i triba

  • heej hooj 15.04.2017.

    Caaarrrrrrr

Komentiraj...
Vidi sve komentare