To je to što me zanima!

Ljubo ipak nastavlja dalje: Ne, ne završavam karijeru

Iako sam razočaran ispadanjem u prvom kolu US Opena, još uvijek nije vrijeme za kraj karijere, otkrio je Ljubičić i tako odbacio nagađanja o kraju
Vidi originalni članak

U zagrebačkoj zračnoj luci Ivana Ljubičića je dočekala najuža obitelj. No ono što je zanimalo okupljene novinare jest završava li Ljubo karijeru kao što se nagađalo posljednjih dana.
- Ne, još će to malo pričekati, iako sam jako razočaran ispadanjem u prvom  kolu US Opena. Ne može gore od ovoga, jedino da sam se još i ozlijedio, ali ima još turnira pa će biti i boljih rezultata. Vrućina je užasno smetala, pogotovo nama visokim igračima. Krv ne uspije dovoljno rashladiti tijelo. Lakše je nižim igračima, bilo je doista jako vruće. Pa ja već 15 godina dolazim u New York i nikad nije bilo ovako - rekao je Ivan i najavio da će igrati najmanje do kraja sezone.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dlagan 06.09.2010.

    Jedan od najkoreknijih i najkulturnih tenisera na svijetu zadnjih godina. Mi srbi ga popustujemo. Ljubo nemoj jos, igraj se jos malo. Srecno!

  • tomyx 06.09.2010.

    Joooooooooooooooj daj molim te !! Ovo sa visinom i vrućinom je nešto najgluplje što sam čuo u životu ;). Koda si ti neki div od 5m , a ovi drugi igrači patuljci neki od 30cm..hohohohohoho. Nemaš pojma i lik te pošteno dobio zato ne seri.

  • tornado_ 06.09.2010.

    igrat će tako dugo dok ne osvoji wimbledon

Komentiraj...
Vidi sve komentare