To je to što me zanima!

"Ljubo protiv Amera? Za to nažalost nema šanse"

Iskreno, šanse su nikakve. Jednom prilikom rekao je da bi se vratio ako bude 'stani-pani’, ali u to ne vjerujem, rekao je prvi čovjek HTS-a Čačić
Vidi originalni članak

Karte za Davis cup se sjajno prodaju, cijena je 300 kn za sva tri dana i očekujemo da će biti rasprodane uoči četvrtfinalnog meča protiv Amerikanaca. Zbog velike potražnje povećali smo kapacitet dvorane na 4500 mjesta, rekao je predsjednik HTS-a Radomir Čačić uoči srpanjskog meča protiv SAD-a u Poreču.
Za jedan od spektakularnijih sportskih događaja na ovim prostorima ništa se ne prepušta slučaju.
- I dok za Hrvatsku nije bilo mjesta na plakatima u SAD-u prije četiri godine, mi takve stvari našim gostima nećemo raditi. Dapače, želimo da pamte boravak u Hrvatskoj - rekao je Čačić, koji očekuje brojnu delegaciju Amerikanaca u Poreču.
Izbornik reprezentacije Goran Prpić trenutačno je u Parizu, gdje “vodi pregovore” oko povratka Ivana Ljubičića u reprezentaciju.
- Iskreno, šanse su nikakve. Jednom prilikom rekao je da bi se vratio ako bude 'stani-pani’, ali u to ne vjerujem. Ljubo je dosta napravio za ovu reprezentaciju - zaključio je prvi čovjek HTS-a. Susret protiv SAD-a je na rasporedu od 10. do 12. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare