To je to što me zanima!

Ljubomorni Icardi ljut na bujnu suprugu zbog 'preseksi' fotki

Mauro Icardi i njegova sedam godina starija supruga Wanda Nara posvađali su se zbog golišavih fotografija koje bujna plavuša objavljuje na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Talijanske medije ovih dana zabavlja ljubavna drama Interova napadača Maura Icardija (23) i njegove bujne i prilično kontroverzne supruge Wande Nare (30).

Razlog? Argentinac je ljubomoran na seksi fotografije koje atraktivna Nara objavljuje na društvenim mreža. Italijom tako kruži priča da Icardi već neko vrijeme luduje zbog golišavih fotografija, a potpuno je izgubio živce na božićnom tulumu na kojem se Wanda slikala sa suprugom njegova suigrača Garyja Medela. Na toj 'spornoj' fotografiji u prvom su planu grudi dvije dame, a Mauru je to očito zasmetalo. Ni Wandin komentar ispod fotografije nije pomogao.

- Nema raja bez dobrih grudi!

- Icardiju smetaju Wandine golišave fotografije, ali ne ljuti se ako je on s njom na fotki. Ako je sama, poludi. Kako bi održala mir u kući, Wanda je obećala suprugu da će smanjiti broj objava, a ako će nešto i htjeti objaviti, prvo će pitati njega smije li - otkrivaju talijanski mediji.

Wanda ga je, tvrde Talijani, odmah i poslušala pa se na njezinim profilima više i ne mogu naći tako slobodne fotografije kao prijašnjih mjeseci.

I tako je Icardi u blagdansko vrijeme oduzeo jedno od rijetkih razloga za veselje Interovim navijačima. I ne samo Interovim.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • 28.12.2016.

    Baš blesav momak, što će mu ta sva izraubana

  • windfucker23 28.12.2016.

    Straca

  • 27.12.2016.

    Ne kužim ove moderne trendove! Ženska od 30 godina, udana, očito jedino šta zna radit je naslikavat se. Samo je još trebala napisat cijenu i broj mobitela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare