To je to što me zanima!

'Ljudi, lažu vas... Dybala nije pozitivan, još čekamo nalaze'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oboje smo napravili testove i da sada čekamo rezultate. To je jedina istina. Sve druge vijesti koje ste čuli ili čitali sigurno nisu potekle nas, kaže Dybalina djevojka Oriana Sabatini
Vidi originalni članak

Španjolski kolega Josep Pedrerol, voditelj programa 'El Chiringuito de Jugones', u srijedu je objavio kako je Juventusov argentinski majstor Paulo Dybala (26) i po četvrti put bio pozitivan na korona virus u manje od 40 dana.

POGLEDAJTE VIDEO: PAULO & ORIANA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dybala i njegova djevojka Oriana Sabatini objavili su da su oboje pozitivni na Covid-19 još 21. ožujka. Oriana je žestoko demantirala vijest iz Španjolske:

- Ma nije istina da je Paulo i četvrti put bio pozitivan. Šire se laži. Oboje smo napravili testove i da sada čekamo rezultate. To je jedina istina. Sve druge vijesti koje ste čuli ili čitali sigurno nisu potekle nas - kaže Oriana.

Dybala je bio jedan od tri Juventusova nogometaša kod kojih je potvrđena zaraza, uz Talijana Danielea Ruganija (25) i Francuza Blaisea Matuidija (33).

- Javno smo objavili kada smo nakon testa bili pozitivni. Isto ćemo napraviti kada budemo negativni. Ja sam na posljednjem testu bila negativna. Znači, velika su izgledi da sam izliječena no ne mogu to tvrditi sa 100%-nom sigurnošću dok ne dobijem rezultate. Još čekamo, a kad mi budemo znali, znat će svi jer ćemo opet iskreno svima reći kakva je situacija - rekla je Oriana Sabatini.

U trenutku objave ovo teksta u Italiji je zabilježeno više od 205 tisuća zaraženih te 28 tisuća preminulih od korona virusa. Vlada i Serie A još nisu donijele odluku o tome hoće li se sezona 2019-20 odigrati do kraja.

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • morejadransko 01.05.2020.

    Naravno da je sve od ovoga laž, to samo ne vide oni bez mozga kojima je lako upravljati

  • 01.05.2020.

    Puno je toga laž. Uništili su narod, privatnike, stotine ljudi stavili na prosjaku štap i tisuće bez posla. Sramota! Pravda za ovo će se istjerat kad tad!

  • Mthesecond 01.05.2020.

    Sumnjiva prica..I jos kao toliki poznati imali koronu,onaj Iz Nba-a prvi se zarazio jer je kao trljao mikrofon? Netom nakon sto se sprdao s koronom..Mozes si misliti..Koje su to muljaze..

Komentiraj...
Vidi sve komentare