To je to što me zanima!

"Ljudina Ibro" posvetio je gol teško bolesnom Lovri

Gol u derbiju Ibričić je posvetio 16-godišnjem Lovri Buljanu, koga je nedavno posjetio u splitskoj bolnici gdje se liječi od zloćudnog tumora
Vidi originalni članak

Posjetilo me nekoliko igrača ali Ibričić mi je bio posebno drag gost. Njega pratim još od kad je došao u Zagreb. Sviđa mi se kako igra i bio sam presretan kad je došao u Hajduk, a pogotovo kad me posjetio - ispričao nam je Lovre i otkrio kako mu je Ibrićić za posjeta obećao gol u derbiju.
- Rekao sam mu da imam osjećaj da će baš njegov gol presuditi. Odgovorio mi je: "Kad je tako, onda ću ga zabiti za tebe".
Lovre je derbi gledao kući, iz postelje, jer nakon operacije i kemoterapije još uvijek nema dovoljno snage za hodanje.
- Žao mi je što nisam bio na Poljudu ali bio sam presretan kad je Senijad zabio. Odmah sam se sjetio njegovih riječi. Svaka mu čast, stvarno je igračina - kaže Lovre, vatreni navijač Hajduka od malih nogu. Na prvu utakmicu ga je kao šestogodišnjaka odveo otac Zdravko. Obožavao je Bubala i Rapaića, a sada mu je na prvom mjestu Ibričić. Lovre nastavlja borbu sa zloćudnom bolešću, najprije kemoterapijom, a vjerojatno i još jednom operacijom.
- Nemam riječi kojima bi opisao zahvalnost za gol koji je dao za mene. Ibro je ljudina, znam ja da će on sto posto opet doći kod mene u posjetu, a vjerujem da ću i ja ozdraviti i opet otići na sjever Poljuda, da mu zaplješćem.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kike_zg 24.02.2009.

    Lovro drži se i ozdravi što prije. Pozdrav od Dinamovaca iz Zagreba.

  • ASSHR 24.02.2009.

    svaka cast ibričiću, nije bitno za koji klub igra, to je sport, ali svaka cast lovri. ljudino. drzi se. iskrene zelje za tvojom pobjedom.

  • sprinterica 23.02.2009.

    drži se mali

Komentiraj...
Vidi sve komentare