To je to što me zanima!

Ljudska glupost: Umalo se ugušio žvakom na utakmici

Mitovi o ne tako bistrim nogometašima obistinili su se u liku nogometaša Vasca da Game koji se za vrijeme zračnog duela umalo ugušio žvakom
Vidi originalni članak

Utakmica druge brazilske lige između Vasca da Game i Brasiliensea skoro je završilo tragično po domaćeg nogometaša. Napadač Vasca da Game Aloisio nije bio svjestan da nije pametno žvakati žvaku i igrati nogomet. U to se uvjerio kad je u trenutku zračnog duela s protivničkim igračem udahnuo žvaku te se srušio na travnjak. Igrači na terenu su mislili da se radi o udarcu dok nisu shvatili da se Aloisio ne miče. Medicinska pomoć se ubrzo našla na terenu te pomogla unesrećenom.
- Bila je to ozbiljna situacija. Srećom, brzo smo otkrili problem i izvadili gumu kako bi ponovo mogao disati - izjavio je liječnik nogometnog kluba Vasca da Game.
Aloisiju su u bolnici preporučili da tjedan dana miruje zbog pretpljenog šoka, a mi mu savjetujemo da žvakaće gume ostavi izvan terena.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • KonradZGB 27.08.2009.

    Kakvo gusenje novinari opet ste pacijenti??? pa vidi se na podu da frajer dise, gledajte mu trbuh

  • Frane-Zadar 27.08.2009.

    \"...a mi mu savjetujemo da žvakaće gume ostavi izvan terena.\" Da,cuo sam da ne prodje dan,a da Aloisio bar jedanput ne upali 24sata.hr! Sigurno ce poslusati vas savjet cim ga procita!

  • Marko-vk 27.08.2009.

    na snimci izgleda ko da je taj lik nešt bijelo uzeo sa protivnikovih ramena ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare