To je to što me zanima!

Ljudski vrt rasprodan: 'Dinamo u Mariboru čeka pravi pakao'

Rijetko je moguće tako nešto reći skoro tjedan dana prije utakmice - stadion je rasprodan, stoji na službenoj stranici Maribora. Rasprodano je svih 12 400 ulaznica
Vidi originalni članak

Dinamo u Mariboru čeka pravi pakao. Prednost je na našoj strani, imamo recept za njih, rekao je nakon sinoćnje utakmice sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič.

I bio je u pravu, bar što se tiče vatrene atmosfere koja će dočekati 'modre' u Ljudskom vrtu, koji je prema objavi na službenoj stranici kluba, rasprodan!

"Rijetko je moguće tako nešto reći skoro tjedan dana prije utakmice - stadion je rasprodan! Ulaznica za uzvratnu utakmicu između Maribora i Dinama u Ljudskom vrtu 28. kolovoza u 20.45 više nema!"

Mariborčani pišu da je prodano 12 400 ulaznica, a kapacitet stadiona je 13 000 mjesta. Dio zapadne tribine bit će rezerviran za Dinamove VIP goste, što znači da domaćini ne računaju na dolazak Bad Blue Boysa, kojima je zabranjen dolazak na gostovanje u Mariboru.

Zahovič: 'Modri' ne znaju što ih očekuje u uzvratu

Za nabrijavanje atmosfere pobrinula se slovenska sportska legenda i dužnosnik NK Maribora Zlatko Zahovič, koji je ohrabren dobrim rezultatom na Maksimiru dao i još hrabrije izjave.

- Imamo recept kako im se suprotstaviti i pobijediti ih. 'Modri' ne znaju što ih očekuje u uzvratu. Nema šanse da ne uđemo u Ligu prvaka u takvoj vatrenoj atmosferi - rekao je Zahovič.

Sudeći prema prvoj utakmici uzvrat neće biti nimalo lako obzirom da Dinamo neće moći računati na podršku svojih navijača, dok su mnogobrojne 'viole' na maksimirskom jugu priredile žestoku atmosferu.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • zikk 24.08.2012.

    natjecanje u bacanju baklji u Sloveniju...najpreciznijem godišnja karta za Dinamove domaće tekme :-))

  • Bobihud 24.08.2012.

    Baš me zanima kako če se Dinamo provesti u Ligi Europa ?

  • darac15 24.08.2012.

    Slušat ćemo prijenos tekme na radiju. JVM HTV-ovsku za 80 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare