To je to što me zanima!

Ljuti Cro Cop: Ma kog boli ku... što Frank Mir misli?

Kog boli ku... što Mir misli, odgovorio je Mirko u Sms poruci novinaru Fighters Only na jedno od pitanja. Filipović je iživciran Mirovim 'bahaćenjem'
Vidi originalni članak

Onog trenutka kad je Minotaur otkazao borbu, čelnici UFC-a nazvali su Mirka Filipovića. Pristao je boriti se protiv Franka Mira iako će imati znatno manje vremena za pripremu nego inače, samo pet tjedana. U par je navrata Mirko rekao kako neće biti potpuno spreman.
Bahati Amerikanac očito se ne boji Filipovića, već ga podcjenjuje.
- Ja isto neću biti spreman. Nisam trenirao naporno kao što bi trebao, a otišao sam i u Disneyland. Mirko, ne brini, do ulaska u oktogon forma će nam biti otprilike ista. Idući vikend ću otići na 'Čarobnu planinu' kako bih propustio još koji trening - rekao je Mir.
Filipović nije ostao dužan.
- Mir mora moliti Boga da ga ne nokautiram. Bolji je borac od Al Turka ili Perosha, ali bolje da čuva snagu za borbu nego da priča gluposti. Ima klasični američki stav i pristup borbi - rekao je za UFC.
Ni tu nije stao. U Sms poruci novinaru Fighters Only na jedno od pitanja odgovorio je:
- Kog boli ku... što Mir misli.
Mir je bivši UFC prvak, a nema sumnje kako je pred Cro Copom veliki izazov. Borba će biti održana u sklopu UFC 119, a na rasporedu je 25. rujna.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 20bucks 14.09.2010.

    vidjet ćeš ti kad te frank izlema ko vola kog boli racku!

  • mb-media 14.09.2010.

    Mirko Filipović će dobiti ovaj meć bez problema, jer je njegova forma u visokoj razini!

  • Marko_zg 14.09.2010.

    Mir je favorit a šta će biti vidjet ćemo 25-og. Izjave prije meča ionako su nebitne. Stari cro cop pojeo bi Mira no objektivno Mirko je u silaznoj putanji

Komentiraj...
Vidi sve komentare