To je to što me zanima!

Ljuti Vori: Ovo je ko da ja kriket sudim, j...m ti mater

Nakon utakmice protiv Kube kamera RTL-a u svlačionici hrvatske reprezentacije uhvatila je Igora Vorija koji komentira odluku suca
Vidi originalni članak

Hrvatski napad je vodila vanjska linija, a Igora Vorija vukla su dva kubanska obrambena igrača. Naš kružni napadač očekivao je da će mu sudac svirati faul, ali nije se dogodilo. Brazilski sudac svirao je - faul u napadu?! Vori je 'poludio', odmahnuo rukom, prigovorio sucu i zaradio isključenje u 53. minuti utakmice. Nije ga prošlo do kraja utakmice, sve do ulaska u svlačionicu. Na njegovu nesreću, RTL-ova kamera prvi put je ušla u svlačionicu naše reprezentacije i zabilježila Vorijevo mišljenje o sucu iz Brazila, Nilsonu Airesu Menezu:
- Ko' njega dovede da sudi?! Ko' da ja sudim kriket, j...m ti mater, i kažem ja sad sudim kriket, j...m ti mater! - izgovarao je Vori u trenucima kada nije vidio kameru. Koju sekundu kasnije primjetio ju je i on i njegovi suigrači, a svlačionicom se prolomio smijeh i pljesak raspoloženih Buntića i društva.
- Vlado, zašto je Vori ljut? - upitao je RTL-ov voditelj Šolu.
- Nije Vori ljut, on nikada nije ljut, nego on uvijek djeluje glasno - odgovorio je bivši golman reprezentacije.
Nitko Voriju neće posebno zamjeriti na vokabularu koji baš i nije primjeren za televizijske kamere, ali odsad će sigurno rukometaši pripaziti što pričaju. Barem u prvim minutama nakon ulaska u svlačionicu...

Idi na 24sata

Komentari 26

  • plavocrni 21.01.2009.

    imamo svjetsko prvenstvo u rukometu,al glavno da se prenose samo 2 utakmice,a Dadilja je opet na programu vec po 8.put..sramota!!

  • miracle 21.01.2009.

    Šteta što se nisu skinuli... :(

  • torcidasplit 21.01.2009.

    Stvarno su kreteni ovi s RTL-a! Neš ti vijesti i dimenzije koje se daju ovoj reakciji. To je normalno u svakom sportu! Baš me zanima kakvi su ti novinarčići koji su ovo pretvorili u vijest u neformalnom životu i što oni govore. Sramota za televiziju koja se smatra ozbiljnom! Ma, koja im je budala dozvolila ulazak u svlačionicu?????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare