To je to što me zanima!

Ljuti zbog suđenja protiv nas?! Srbi su odmah skinuli medalje

Sačuvat ćemo sve riječi za nas, ali zaista je sramota u kojem pravcu ide ovaj vaterpolo kad protiv momčadi Srbije nije dovoljno samo da se igra u protivničkoj kapici, govorio je kapetan Srbije
Vidi originalni članak

Medalja na svjetskom prvenstvu velik je uspjeh, složit ćete se, u bilo kojem sportu. No čini se da za Filipa Filipovića i Gojka Pijetlovića i nije bila neka zadovoljština.

Dvojica reprezentativaca Srbije u vaterpolu dobili su brončane medalje na svečanoj ceremoniji nakon finala u kojem je Hrvatska svladala Mađarsku - i odmah su je skinuli.

Pojedini srbijanski mediji prenose kako je to izraz nezadovoljstva suđenjem njihovoj reprezentaciji na Mundijalu u Budimpešti, i to - protiv Hrvatske?!

- Sačuvat ćemo sve riječi za nas, ali zaista je sramota u kojem pravcu ide ovaj vaterpolo kad protiv momčadi Srbije nije dovoljno samo da se igra u protivničkoj kapici, već i ljudi okolo trebaju učiniti sve što mogu da nas svrgnu s trona - rekao je Filipović, kapetan Srbije.

- Uspjeli su, ali zamalo jer smo osvojili medalju i ostvarili cilj za ovu godinu. Čestitke momcima i stručnom stožeru. I ovo smo ljeto, kao i mnoga dosad, iznijeli sami - dodao je.

Iako su mediji u regiji bili puni hvale za ponašanje hrvatskog i srbijanskog izbornika nakon polufinalne utakmice jer su se zagrlili i sportski čestitali, Dejan Savić ipak je imao potrebu prokomentirati suđenje u tom susretu.

- Fizički su nas nadjačali, a mi smo se loše branili s igračem manje. Ipak, iz dana i dan i iz godine u godinu ja ne znam pravila ove igre - rekao je Savić.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • vvvlada 30.07.2017.

    Zbog čega se srpskim vaterpilistima i njihovom nesportskom ponašanju uopće daje ikakav medijski prostor...

  • nijetebriga 30.07.2017.

    Ajd bg. ti cijelo vrijeme smo vam za vrat puhali.. Pa o cemu vi to, kad smo ostali odjednom bez tri igraca onda se niste zalili. Vas je i ne znam koji, tukao naseg pa se suci nisu oglasili, to vam je bilo cisto?! isssssss nase barakude su vas europskog-svjetskog i olimpijskog prvaka dobile.. dobili smo Italiju-Madjarsku...Da nismo dobri ne bi tri najaca protivnika pobjedili... Samo se vi ljutite koga briga.. neka pati kome smeta Hrvatska je prvak svijeta..

  • POTPEC 30.07.2017.

    To samo dokazuje kakvi su sportaši i kolika je njihova sramota.

Komentiraj...
Vidi sve komentare