To je to što me zanima!

Ljutiti Temuri Kecbaja otjerao je Goguu iz reprezentacije...

Gruzijski izbornik Kecbaja posvađao se s veznjakom Gogitom Goguom nakon utakmice protiv Hrvatske i nije ga poveo na put u Izrael zbog narušavanja atmosfere
Vidi originalni članak

Igrali smo taktički disciplinirano, odlično se branili i kontrirali Hrvatsku. Tako moramo odigrati i u Izraelu. U protivnom ćemo uprskati sve dobro što smo napravili u subotu, rekao je gruzijski izbornik Temuri Kecbaja uoči sutrašnjeg gostovanja u Izraelu.

Želi li što dulje ostati u borbi za plasman na Euro, Kecbaja mora izvući dobar rezultat u Tel-Avivu, protiv prosječnog Izraela. U prvoj utakmici u Gruziji odigrali su bez golova, a dobra vijest za Gruzijce je da je Izrael u ovim kvalifikacijama svaki put primio gol na svom terenu, uključujući i Maltu.

No euforična atmosfera u gruzijskoj reprezentaciji nakon trijumfa protiv Hrvatske znatno je splasnula nakon što se Kecbaja žestoko posvađao s veznjakom Gogitom Goguom uoči putovanja u Izrael. Iako gruzijski mediji ne navode razloge svađe, izbornik je otjerao Goguu iz kampa reprezentacije, pa jedan od njegovih važniji igrača neće istrčati na stadionu Bloomfield. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • joseph_1 28.03.2011.

    Ćelo se raspištoljio...

  • bodan 28.03.2011.

    popušit če

  • hemerfol 28.03.2011.

    nevenka odi popij si colu i odmori malo,i nemoj pricati o onome o cemu ne trebas.....srna i kranjcar su za reprezentaciju dali jako puno,iako je srna zadnje tekme odigrao losije to se desi i najvecima,ronaldo za portugal 80 % tekmi odigra na razini prosjecnog reprezentativca pa igra uvijek za repku a kranjcar je bio najbolji igrac u zadnje dvije tri utakmice osim sa gruzijom,zato ne kenjaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare