To je to što me zanima!

Lloris: Jednom nogom smo u EL, ali moramo dobiti Dinamo

Za podbačaj protiv nizozemskog Ajaxa u 5. kolu D skupine Lige prvaka i skromnih 0-0 na Gerlandu, golman Lyona Lloris je razlog pronašao u "nedostatku ambicija"
Vidi originalni članak

Lyon zaostaje za drugoplasiranim Ajaxom tri boda i ima za sedam golova lošiju gol-razliku od slavnog nizozemskog kluba. To znači da 'lavovi' mogu dalje u Ligi prvaka samo uz uvjerljivu pobjedu nad Dinamom u Zagrebu u zadnjem kolu i uvjerljiv poraz Ajaxa kod kuće protiv superiornog Real Madrida, koji je uknjižio maksimalnih 15 bodova i, dakako, već osigurao prvo mjesto u skupini.

Ukoliko se ne dogodi teško ostvariv scenarij, Lyon će po prvi puta od sezone 2002/03 propustiti nokaut-fazu Lige prvaka.

- To je razočaravajuće. Iskreno, jednom nogom smo već u Europskoj ligi. Momčad koja ima ambicije bi trebala biti sposobna za bolje od toga. Trebali smo biti malo ambiciozniji i odlučniji ako smo željeli napraviti dobar rezultat protiv Ajaxa – kritički se osvrnuo na učinak vlastitog sastava francuski 24-godišnji reprezentativni golman.

Unatoč vrlo slabašnim šansama za plasman u nokaut-fazu njegovog sastava, Lloris svejedno tvrdi da će utakmica u Zagrebu protiv Dinama biti važna.

- Moramo dobiti u Zagrebu zbog našeg javnog imidža. Čuda su uvijek moguća. No, teško ćemo se plasirati u osminu finala – zaključio je Lloris.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Tiho_1 23.11.2011.

    Nažalost, svi u našem Dinamu vide odličnu priliku za popravljanje gol razlike !

Komentiraj...
Vidi sve komentare