To je to što me zanima!

Lochte drakonski kažnjen zbog lažne prijave pljačke na Igrama

LAGAO JE Tijekom Igara u Riju Lochte je izjavio da je, zajedno sa još trojicom američkih kolega iz reprezentacije, bio žrtva pljačke na jednoj benzinskoj stanici.
Vidi originalni članak

Američki olimpijski odbor kaznit će plivača Ryana Lochtea desetomjesečnom suspenzijom zbog lažne prijave pljačke tijekom Olimpijskih igara u Riju.

Zbog toga će Lochte, osvajač 12 olimpijskih medalja, propustiti Svjetsko prvenstvo u Budimpešti sljedeće godine.

Tijekom Igara u Riju Lochte je izjavio da je, zajedno sa još trojicom američkih kolega iz reprezentacije, bio žrtva pljačke na jednoj benzinskoj stanici.

No, istraga brazilske policije pokazala je da je Lochte lagao. Američki plivač je nakon toga priznao da je izmislio priču o pljački, te se je ispričao Brazilcima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gjcezar 08.09.2016.

    Evo 3h clanak, 800 pregleda i niti jednog komentara od opancara sa istoka! :D Ne pase im valjda sadrzaj clanka, ne ide uz njihovu mitomaniju! :D

  • gjcezar 08.09.2016.

    Tako se to rjesava u civiliziranim i pravnim drzavama.

  • jelenaZGB 08.09.2016.

    koliko sam ja shvatila, on i pijani frendovi su uništili wc na benzinskoj, a onda su pokušali pobjeći bez da plate štetu - što vrijedi vlasniku benzinske da ih ''tuži'' - pa je čovjek uperio pištolj u njih i natjerao ih da plate štetu - predali su mu 400 dolara...sve ostalo je on izmislio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare