To je to što me zanima!

Lokomotiv Moskva potvrdio interes za Senijada Ibričića

Moskovski klub nije dao službenu ponudu, ali je poslao Splićanima na Poljud "pismo namjere", u kojem najavljuje mogućnost transfera Senijada Ibričića
Vidi originalni članak

Pismo namjere koje je iz moskovskog Lokomotiva sletjelo na Poljud nema kategoriju službene ponude za Ibričića, riječ je tek o pokazivanju interesa za Hajdukova igrača kojim bi i službeno trebali otpočeti pregovori. 

Rusi su oprezni, poučeni nekim ranijim iskustvima kada je u pitanju interes za Hajdukova veznjaka, žele sve odraditi 'po propisima'. Oprezni su i u Hajduku, aktualnom privremenom vodstvu ovo su prvi takvi pregovori i stoga ni oni ne žele brzati već plasirati svoj najvrijedniji eksponat u inozemstvo. Službenih kontakata između Lokomotiva i Hajduka nije bilo, posao su pokušavali odraditi brojni emisari i menadžeri, a kad su vidjeli da im posao propada, Rusi su se sami uključili u igru. 

Sada je sve na umješnosti pregovaranja i na količini novca koji će Hajduk i Ibričić podijeliti u omjeru 80-20 posto. Hajduk će vjerojatno pristati na šest milijuna eura, čime bi, kad se uzme u obzir sve uloženo u Ibričića, ipak nešto zaradili. Ne onoliko koliko su planirali, no ni vremena više nisu kakva su bila prije godinu ili godinu i pol. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • aragon 11.01.2011.

    sa takvim stavom hajduk nikada ne bude bi prvak sramota za upravu

  • RazRo 10.01.2011.

    UPRAVA ODLAZI!!!!!!!!!!!

  • dinamo 10.01.2011.

    jbt hajduk se po novinarima raspada...ibričić u lokomotiv moskvu,vukušić u arsenal,strinić u lille...pa nemoguće da rasprodaju cijelu momčad...pa dajte prvo provijerite informaciju pa ju onda objavite u novinama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare