To je to što me zanima!

Nastavak besmisla: Rujevica je fućkala Armadi koja se vratila!

Načekali su se Lokosi, punih šest godina, ali napokon su neporaženi otišli sa Kvarnera. Rožmanov debi na Rujevici prošao je u dominaciji bez egzekucije i sa skupo plaćenom obrambenom 'amnezijom'
Vidi originalni članak

Rijeka-Lokomotiva 1-1. Nije bio baš 'atomski' nogomet kakvom su se mnogi nadali u HNL-premijeri Simona Rožmana na Rujevici...

Rijeka je skupo kažnjena za jednu od svoje dvije defenzivne 'amnezije', a na drugom kraju terena je previše promašivala da bi slomila Lokomotivu koja je Rijeku napustila neporažena prvi put nakon - šest godina!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedostaje tu jako puno dinamike koju priželjkuju mladi slovenski trener no nakon promašenog zicera u 15. minuti Lokomotiva u prvom dijelu nije 'prešla centar', a Rijeka nanizala 5-6 šansi za gol i na odmor bi se otišlo sa 0-0 da zadnjeg dana prijelaznog roka na Kvarner nije vraćen - Franko Andrijašević.

Možda ni sam ne zna ni kako, ni zašto, ali Franko je jednostavno uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme pred protivničkim golom. Instinkt, kvaliteta, 'znanje' koje se - ne može naučiti.

'Filho' Sammir je, manje-više, 'živio' na centru igrališta čekajući da mu proradi inspiracija, ali vrhunsku loptu je u 48' poslao Lirim Kastrati, a iza Prskalovih leđa ju pospremio Myrto Uzuni. Inzistiranje na ofenzivi ostavilo je krater u obrani na koji se nakalemio Escovalov kiks i... Rijeka je kretala 'ispočetka'.

RIJEKA - LOKOMOTIVA 1-1 Rožman bez pobjede u debiju: Lokosi i Rijeka podijelili bodove

Posao joj je, prema pravilima igre, trebao olakšati sudac, ali je, dojma smo, propustio dati čisti 2. žuti karton Markoviću zbog klasičnog 'đona' u 72. minuti.

Ostatak priče Rijeka je otežala sama sebi pa se Lokomotiva posve zasluženo okitila bodom nakon šest godina kvarnerskog posta.

Predsjednik Damir Mišković je u Nigeriji, zarađuje za obitelj i za klub, a na Rujevicu se nakon godinu dana sa navijanjem za Rijeku vratila i Armada, cca. 1.000 najvatrenijih navijača.

Početak utakmice čekali su na vrhu sjevera, na ulazima na tribinu. Ušli su kad je Pajač dao znak a početak utakmice, zauzeli gornju polovicu sjeverne tribine, počeli navijati u 3. minuti (prekinuvši time već započeto navijanje Zapada i Istoka) pa ih je 4.000 ostalih navijača - isfućkalo. Pa to ponovilo u 60. minuti kad su na teren sa sjevera bačene tri baklje, a Pajač, naravno, označio prekid.

Rujevica se tresla od zvižduka Rijekinih navijača... Rijekinim navijačima! Besmislenost se nastavlja.

Inače, navijanje sa Sjevera bilo je glasno i neprekidno, ali ostatak publike nije slijedio Armadu. 'Kazna' za godinu dana nenavijanja? Lako moguće. I nimalo iznenađujuće. Igrači su se nakon utakmice zahvalili i zapljeskali svim navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 07.10.2019.

    ulica vodi Hajduk, sada i Rijeku, odmah se vide rezultati

  • TAR1 07.10.2019.

    Lijepa prica hahahahhahha

  • bedak11 07.10.2019.

    Komicno jadna skupina, rijeka zasluzuje puno bolje, barem ova u zadnjih 5 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare