To je to što me zanima!

Lokosi doveli bivšeg Kovačevog suigrača i talentiranog Brazilca

Svlačionica Lokomotive bogatija je za dva nova igrača. Potpise na ugovor sa zagrebačkim klubom stavili su iskusni srpski napadač Đorđe Rakić te talentirani brazilski veznjak Franklin iz Corinthiansa
Vidi originalni članak

I na Kajzerici misle ozbiljno!

Lokomotiva možda drži poziciju koja vodi u Europu, ali ništa ne želi prepustiti slučaju. Iz kluba su predstavili dva nova pojačanja za nastavak sezone.

Iskusni srpski napadač Đorđe Rakić (33) stigao je iz kineskog drugoligaša Zheijang Greentownea. S Lokomotivom je trenirao proteklih tjedan dana, a sada su napokon stigli papiri pa je registriran. U Hrvatsku je došao na preporuku srpskih napadača Andrije Kaluđerovića iz Intera i Komnena Andrića iz Dinama, a ugovor s 'lokosima' potpisao je do kraja tekuće sezone.

U bogatoj igračkoj karijeri nastupao je za Crvenu zvezdu, München 1860, Regginu, a u Red Bull Salzburgu bio je suigrač bivšem hrvatskom reprezentativcu, a danas treneru Bayerna - Niki Kovaču.

U Lokomotivi se neočekivano pojavio problem u napadu. Prvo su pustili Ivana Krstanovića u Slaven Belupo, a potom nezadovoljnog Ivana Božića u Rudeš, a onda su im se ozlijedili Matko Babić i Dejan Radonjić pa je poziciju špice morao krpati Myrto Uzuni.

Drugo pojačanje je brazilski veznjak Franklin (19) koji je došao iz velikana Corinthiansa. U njemu nema puno dostupnih informacija, ali se zna da je nastupao za mladu momčad navedenog kluba, a u Lokomotivi će ga dočekati sunarodnjak Raul Gustavo koji već pola godine vrijedno trenira sa zagrebačkom momčadi i čeka priliku u prvom sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dame Dolla 11.02.2019.

    Onaj koji bi htio obaviti transfer iz brazilske lige i Corinthiansa na naše pašnjake(ako nije Dinamo) taj je lud. Zamisli luđaka, iz Sao Paula doći na Kajzericu. Majku ti milu.

  • imal' tanje? 11.02.2019.

    Eto ga.. puni se zagreb srbima.. jos vam samo zilic fali.. ili on nije dobar jer je srbin, kao sto je bio srpsko smece dok je bio u rijeci? Kako stvari stoje jos ce mamic u hajduk pa ce ga oni koji ga proklinju docekati kao svojevremeno niku kranjcara...

Komentiraj...
Vidi sve komentare