To je to što me zanima!

Tudor ne gubi od Lokomotive: Hajduk pobijedio na Maksimiru

Golovima Franka Andrijaševića i Antona Maglice momčad Igora Tudora slavila je na Maksimiru protiv Lokomotive rezultatom 2-0 te nastavila s nizom pobjeda u HNL-u
Vidi originalni članak

Otkad je Igor Tudor trener, Hajduk još nije izgubio od Lokomotive. Šest utakmica vodio je momčad protiv ‘lokosa’, a jučer je upisao još jednu pobjedu. U Maksimiru je Hajduk slavio 2-0.

- Uvijek su dvoboji Lokomotive i Hajduka dobri, tako je bilo i sada. Rekao sam igračima da smo djelovali kao ozbiljna momčad, znali su što treba raditi na terenu i moram im na tome čestitati - rekao je Igor Tudor.

Andrijašević je zabio za vodstvo u 18., a pobjedu je potvrdio Maglica zabivši za 2-0 u 60. minuti. Hajduk je u prvih 25 minuta imao posjed lopte od 69 posto. To je treća pobjeda Hajduka protiv Lokomotive ove sezone. Domaći golman Oliver Zelenika ‘pomogao’ je kod prvog gola Hajduka. Putanju Andrijaševićeve lopte krivo je procijenio i propustio je ispod sebe u mrežu. Kod drugog gola bio je prekratak...

- Sve smo kod Hajduka znali, no nije pomoglo, primili smo dva gola koja ne smijemo. Zelenika? Nije kriv za poraz, ali golman njegovih kvaliteta morao bi nešto i napraviti - rekao je Tomislav Ivković i poslao poruku izbornicima:

- Ove neke koji su na spiskovima reprezentacija treba maknuti i staviti ove stopere iz Hajduka, nitko im ne može pobjeći.

Na Hajdukovu profilu na Twitteru objavljeno je ‘Ovo bi trebala biti posljednja utakmica Lokomotive zu Prvoj ligi’...

Idi na 24sata

Komentari 105

  • hnk grude 23.02.2014.

    ja neznam sto se vi cudite kako lokomotiva uvijek gubi od dinamo pa kako ce im uzet bodove kad gube od hahahahahajduka

  • TamnaZvijezda 23.02.2014.

    Tudor bi trebao biti zabrinut, jedina čista pobjeda je ova protiv "bezvoljne, i mlake" Lokomotive, sve drugo je čista sreća, koja nema ništa s dobrom igrom.

  • mittens 23.02.2014.

    J ebo vas mamić lokomotiva dinamo i svo to preseravanje fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare