To je to što me zanima!

Lokosi najavili pohod na Ligu prvaka! Hajduk je tek četvrti

Petom pobjedom u nizu i šestom u sedam utakmica u drugom dijelu na gostovanju kod Gorice 3-1 nogometaši Lokomotive samo su bod udaljeni od drugog mjesta koje donosi kvalifikacije za Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Fantastičan posao radi Goran Tomić s momčadi Lokomotive. Plavo-bijeli s Kajzerice došli su do šeste pobjede u sedmoj ovogodišnjoj utakmici u HNL-u, i to preokretom kod Gorice (3-1).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hajduk je tako, nakon samo jednog osvojenog boda u tri uzastopna derbija (u Osijeku, uz poraze od Dinama i Rijeke), s drugog pao na četvrto mjesto, a na treće se probila upravo Lokomotiva.

Mreže su mirovale do 53. minute, a onda je Matthew Steenvoorden glavom zabio novom reprezentativnom golmanu na pretpozivu Ivi Grbiću za vodstvo domaćih.

Lokosi su se brzo vratili, bivši igrač Gorice Iyayi Atiemwen u 62. minuti zabio je lobom za 1-1 i bez pardona proslavio pred bivšim poslodavcem, a onda je na scenu stupio Myrto Uzuni.

Albanski krilni napadač nastavio je sjajnu golgetersku seriju ovog proljeća, zabio je peti pa šesti gol u posljednjih pet utakmica (iz odbijanca iz blizine pa glavom) za konačnih 3-1 i 14. pobjedu lokosa ove sezone. Više ima samo Dinamo!

Rijeka lokosima bježi samo jedan bod na drugoj poziciji, Hajduk je na bodu manje, Osijek na četiri manje pa je sasvim izgledno kako bi se Europa i iduće jeseni mogla igrati u Kranjčevićevoj. A možda i - Liga prvaka! Jer, podsjetimo, doprvak će na ljeto igrati kvalifikacije za elitno natjecanje.

Gorica je na šestom mjestu, sedam bodova daleko od Osijeka i pozicije koja (možda) donosi kvalifikacije za Europsku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • shalafeyn 10.03.2020.

    Poruka novinaru: fufulu lou tinamatua :)

  • LUKAM10 LEGENDA 10.03.2020.

    Dobro će nam bit i 5.misto na kraju, ali morate priznat da smo kraljevi cirkusa

  • LOLNeki 10.03.2020.

    Još će se Lokosi prikrasti do tog drugog mjesta dok svi gledaju na RIjeku, Hajduk i Osijek. Sve dobivaju po dva razlike u zadnje vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare