To je to što me zanima!

'Lokosi' treća momčad HNL-a: U Maksimiru su srušili Rijeku

U posljednjoj utakmici 15. kola Prve HNL Lokomotiva je na Maksimiru pobijedila Rijeku 2-1. 'Lokosi' su ovom pobjedom došli do trećeg mjesta na ljestvici HNL-a
Vidi originalni članak

Lokomotiva je u 15. kolu Prve HNL na Maksimiru pobijedila Rijeku 2-1 i tako došla do trećeg mjesta na ljestvici.

'Lokosi' su puno bolje otvorili susret i stvorili su nekoliko izglednih šansi pred golom Roberta Lisjaka, a najbliže golu bili su u 20. minuti kada je udarac Bručića zaustavljen na crti.

Bolju igru u prvom poluvremenu Lokomotiva je naplatila tek u prvoj minuti sudačke nadoknade. Trebotić je nabacio s lijeve strane, a u gužvi je nespretno reagirao Mato Neretljak, koji je zabio u vlastitu mrežu.

U nastavku utakmica Rijeka je zaigrala puno bolje, a do izjednačenja su došli u 72. minuti kada je nakon kornera Brezovca glavom pogodio Benko.

Nakon gola Rijeka je imala dvije velike prilike da potpuno okrene rezultat, ali su udarci njezinih igrača prolazili tik uz stative.

Unatoč inicijativi Rijeke do gola su došli 'lokosi'. U 83. minuti Šitum je ubacio s desne strane, a Martinac je iz blizine zabio za 2-1.

U 89. minuti Lokomotiva je mogla do trećeg gola, ali je udarac Kramarića u kontri fantastično obranio Lisjak.

Lokomotiva je pobjedom došla do trećeg mjesta na ljestvici s 25 bodova. Rijeka je nakon 15. kola peta s bodom manje.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • marnisk91 12.11.2012.

    više navijače,nego protiv Porta....hahaha

  • RokoBelič 12.11.2012.

    bitno da se ta prcija od kluba zvana rijeka trga protiv hajduka

  • alabalabou 12.11.2012.

    možda vam zvuči smiješno ali mislim da bi bolje ova dinamova b momčad prošla u ligi prvaka nego dinamo, u dinamu igra previše pi*ki

Komentiraj...
Vidi sve komentare