To je to što me zanima!

Lokosice pobijedile favoriziranu Podravku s čak osam razlike

Zagrepčanka Lucija Bešen odigrala je fantastičnu utakmicu te je za Lokosice imala nevjerojatnih 17 obrana. U redovima Podravke istaknula se Larissa Kalaus zabivši pet golova
Vidi originalni članak

U četvrtom kolu prve hrvatske rukometne ženske lige Lokomotiva je u gostima deklasirala favoriziranu Podravka Vegetu s 25-17. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometašice Podravke odale počast treneru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U najvećem hrvatskom derbiju Lokomotiva je iznenadila Podravku, a senzacija utakmice bila je Zagrepčanka Lucija Bešen (23) sa 17 obrana. 

U redovima Lokomotive istaknula se i mlada Lara Burić sa sedam golova, a najbolji igračica Podravke bila je Larissa Kalaus s pet pogodaka. 

Lokomotiva je lakše nego što se nadala povela 0-3. U 14. minuti još je bilo plus tri za gošće, 3-6. Šest minuta prije predaha već je za Podravku bilo zabrinjavajućih minus četiri (7-11). Obrana Lokomotive bila je granitna i u nastavku. Podravkašice pak u grču, s mali milijun tehničkih pogrešaka, polušuteva, brzopletosti. I logično, prednost Lokomotive samo je rasla. 

Nakon deset minuta, već je bilo plus devet. Lokomotiva je u 42. minuti povećala prednost na deset razlike. Do kraja se ništa dramatično nije mijenjalo, osim što je malim opuštanjem Lokosica u završnici, domaći sastav smanjio prednost na osam razlike.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jožek2 03.10.2021.

    I ode Podravka u povijest, nema Zlatana Saračevića, a drugo došla Dalička pa umiješala prste i u Rukometnu Podravku i nju počela rušiti i uništavati kao i tvrtku Podravku, jer po njima ( HDZ) sve što valja treba uništiti, pogotovo Podravinu Koprivnicu i Podravku jer tamo nikad nisu bili na vlasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare