To je to što me zanima!

Lončaru crveni zbog - slavlja?! 'Ne mogu razumjeti tu odluku'

Napravili smo određene pogreške, ali ostvarili smo cilj i izborili polufinale. Sada ćemo malo uživati u pobjedi, a onda se koncentrirati na Srbiju, rekao je izbornik Ivica Tucak
Vidi originalni članak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u napetoj je utakmici svladala Italiju u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti rezultatom 12-9, a izbornik Ivica Tucak nije krio zadovoljstvo što smo uspjeli završiti derbi u svoju korist:

- Bila je to jako teška utakmica, kakvu smo i očekivali protiv Talijana. Bila je gotovo na rubu incidenta, ali bili smo spremni fizički i psihički. Naši su igrači maksimalno odgovorili u svakom smislu - kazao je hrvatski izbornik.

Nakon dobrog početka i vodstva 2-0, Talijani su početkom treće dionice okrenuli i poveli 6-5, no serijom 3-0 otškrinuli smo si vrata šestog uzastopnog polufinala na svjetskim smotrama.

- Napravili smo određene pogreške, ali ostvarili smo cilj i izborili polufinale. Sada ćemo malo uživati u pobjedi, a ujutro se koncentrirati na Srbiju - dodao je Tucak.

Loša vijest u odličnom izdanju "barakuda" crveni je karton za Luku Lončara u 12 sekundi prije kraja utakmice, kad je već sve bilo riješeno. Zaradio ga je jer je preburno proslavio gol Xavija Garcíje i, prema mišljenju grčkog suca Stavridisa, pritom udario protivničkog igrača.

- Nisam razumio svoje isključenje, pa normalno je da ću slaviti! Možda jesam malo pretjerao, ali da me trajno isključe... - pojasnio je Lončar i dodao:

- Čestitam svojim suigračima na ovako sjajnoj utakmici. Igrali smo jako dobro, borili smo se kao da nam je to zadnja utakmica. Došli smo u polufinale gdje trebamo ponoviti ovakvo izdanje i pokušati pobijediti najvećeg protivnika na Svjetskom prvenstvu.

Hrvatska i Srbija igraju drugi polufinalni meč u četvrtak od 22 sata, a od 20:30 na bazen Nacionalnog plivačkog stadiona Alfréd Hajós na Margitinu otoku izaći će domaćin Mađarska i Grčka.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • zmajina3 26.07.2017.

    ah covjek zna da mu je to zadnje slavlje na prvenstvu,sad kad dodju na srbe nema se sta slavit nego kuci polako kofercice i kukat ponovo kako ih neko pokrao.....da sam ja sudac ja bih pustio kompletnom timu da se proslavi,zapiva itd. kuci dostojanstveno a ne ovi pornici sutra ponovo repriziraju,zalosno bas :))

  • Miloš Milosavljevic 26.07.2017.

    Da pogledamo snimak kako je izgledalo to slavlje?

  • nijekasno 26.07.2017.

    Nisam imao pozitivno misljenje o Tucaku kao izborniku ali sinoc je pripremio perfektnu utakmicu,tako da demantujem samog sebe i zadovoljan sam Bravo ,bilo vas je lijepo gledati

Komentiraj...
Vidi sve komentare