To je to što me zanima!

Lopetegui: Udarit ću te ako mi još jednom krivo izgovoriš ime

Trener Benfice Jorge Jesus i strateg Porta Julen Lopetegui "zakačili" su se nakon derbija. Lupetegui je poručio kolegi da će ga udariti ako ne nauči kako se on zove
Vidi originalni članak

Benfica i Porto odigrali su 0-0 u derbiju portugalskog prvenstva za vikend. Benfica je ostala na tri boda ispred drugoplasiranog Porta , četiri kola prije kraja.

Burno je bilo na travnjaku ( devet žutih kartona ), ali i nakon utakmice. Treneri Benfice i Porta nikad neće biti najbolji prijatelji.

- To što smo napravili nije normalno. No to je zbog adrenalina - rekao je trener Benfice, Portugalac Jorge Jesus nakon derbija.

Njemu je navodno trener Porta zaprijetio da će dobiti batine ako još jedanput pogrešno izgovori njegovo ime. Mogao bi Jesus imati velikih problema. Jer čovjek kojem pogrešno izgovara ime je Julen Lopetegui.

- Još jedanput to napravi i razbit ću te - rekao je Španjolac Lopetegui kolegi nakon utakmice.

I uslijedio je kaos. Jorge Jesus je podivljao, morali su ga držati redari kako ne bi napao Portovog trenera. Bez veze je trošio snagu trener Benfice. Ako već želi sukob, na bilo kojoj od sljedećih "presica" samo mora reći Lopatagi ili nešto slično.

Španjolac će mu doći sam...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hiro69 28.04.2015.

    Lupa te gay

  • strmi007 27.04.2015.

    udri ga

  • MrMojoRisin 27.04.2015.

    Ivaninevich :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare