To je to što me zanima!

Lopovi osvajaju bodove u HNL-u

Nakon pobjede na gostovanju kod Šibenika (3-0), Stipićeva momčad gostuje kod Gorice puna samopouzdanja. 'Ima dosta argumenata da hrabro sjednemo u autobus i krenemo prema Gorici', kaže
Vidi originalni članak

Sve utakmice u HNL-u su komplicirane. Trebamo se dobro pripremiti i pružiti dobru izvedbu kako bi imali realnu šansu za pobjedu ili osvajanje boda. To ćemo i ovog puta napraviti. Znamo da je Gorica dobra momčad, ali i da svoje utakmice u posljednje vrijeme pobjeđuje isključivo čarolijom pojedinaca na što ćemo se i pripremiti. Znamo da smo ove sezone osvoji više bodova u gostima nego kod kuće, ali isto tako i da smo s Goricom igrali jako dobro u Koprivnici, a nesretno izgubili. Ima dosta argumenata da hrabro sjednemo u autobus i krenemo prema Gorici, poručio je prije puta u Goricu trener Slaven Belupa, Tomislav Stipić.

ŠIBENIK - SLAVEN BELUPO 0-3 Pogledajte najbrži gol u HNL-u ove sezone, ali i treći uopće!

Njegova momčad igra protiv trenutno trećeplasirane Gorice u srijedu od 17 sati, a 'farmaceuti' stižu na krilima odlične pobjede protiv Šibenika (3-0) na Šubićevcu, dok je Gorica u posljednjoj utakmici remizirala s Lokomotivom (1-1).

- Ta je utakmica podigla samopouzdanje i raspoloženje. Bilo je zaista lijepo u autobusu, na putu kući. Drago mi je zbog mojih igrača jer su odigrali dobro i prema naprijed i prema nazad, odigrali su jednu balansiranu utakmicu. I igrači koji su ušli s klupe opravdali su svaku svoju minutu. Sigurno je i ta utakmica putokaz jer smo pokazali da smo iz prve utakmice sa Šibenčanima u Koprivnici, u kojoj jedno poluvrijeme nije bilo na nivou, izvukli pouke i da smo se popravili i na kraju uzeli bodove u gostima. Generalno smo shvatili da u HNL-u ne osvajaju bodove ljubazni zetovi i gospoda, već lopovi i lopovsko ponašanje - poslao je poruku trener Slavena.

 POGLEDAJTE VIDEO: Jeffren u Slaven Belupu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvoj utakmici spomenutih protivnika Gorica je u Koprivnici napravila veliki preokret te na kraju slavila 2-1 u posljednjim trenutcima utakmice.

- Gorica je specifična momčad s puno internacionalaca. Oni su kao predator, iskoriste greške protivnika. Možemo iskoristiti onu prvu utakmicu s Goricom kao motiv, ali možemo i ovu protiv Šibenika shvatiti kao ‘mini pripremu’ jer igraju slično. Najvažnije je da moji igrači ostanu vjerni sebi i potvrde formu iz gotovo cijele ove sezone. Svi moramo braniti svoj gol, a ako nas još malo sreća pomazi u realizaciji bit će to još bolje.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • intellectus 01.12.2020.

    Citiram.." Generalno smo shvatili da u HNL-u ne osvajaju bodove ljubazni zetovi i gospoda, već lopovi i lopovsko ponašanje - poslao je poruku trener Slavena. Ovome treba dozivotno zabraniti sve funkcije u HNL-u sve dok ne dokaze ovu tvrdnju. Ovo je neshvatljivo sto si pojediini ljudi dozvoljavaju, fuj.

  • dmiota 01.12.2020.

    mislio.je na Osjek i Bjelicu!!!

  • 01.12.2020.

    Idemo po pobjedu Slaven.

Komentiraj...
Vidi sve komentare