To je to što me zanima!

Lopovi pronađeni: Iz seoskih klubova krali alkohol, benzin...

Trojicu muškaraca sumnjiči se da su provalili u prostorije 22 sportska objekta te odnijeli stvari u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća kuna. Krali su sve na što su naišli, a predmete su pronašli u njihovim domovima
Vidi originalni članak

Policija je otkrila provalnike koji su krali iz sportskih klubova od kraja kolovoza do listopada ove godine. U stanovima trojice muškaraca (19, 22 i 30 godina) pronašli su ukradene predmete te ih uhitili. 

Iz prostorija klubova odnijeli su sportsku opremu, trofeje, elektronsku i informatičku opremu, alkohol, sokove te više desetaka litara goriva ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Sumnja se da su provaljivali u mjestima Tenja, Semeljci, Josipovac Punitovački, Čeminac, Ivanovci Đakovački, Satnica Đakovačka, Koritna, Kešinci, Bizovac, Samatovci, Habjanovci, Brođanci, Klokovčevci, Livana i Budimci u Osječko - baranjskoj županiji, a 'operirali' su i po susjednoj Vukovarskoj - srijemskoj gdje su krali iz još sedam sportskih objekata.

22-godišnjaka se, osim za krađe, sumnjiči i za krivotvorenje isprava jer je na automobil, kojim su išli provaljivati, stavio krive registarske pločice. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kolllegah 16.10.2019.

    Spavasli mirno Mamicu

  • lajh1985 16.10.2019.

    tu na slici ima par tisuca kuna,,,a gje je ostalih nekoliko desetaka?

  • ITALO DISCO_90 16.10.2019.

    a odakle su lopovi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare