To je to što me zanima!

Los Angeles predstavio Biuka: Pomoglo mi je što sam došao iz Hrvatske, a Lakersi su show

Već su me upoznali sa svime, prihvatili me od prvog dana. Liga je zaista kvalitetna, a ja želim pokazati što mogu i pomoći timu da osvojimo prvenstvo, rekao je bivši hajdukovac
Vidi originalni članak

Stipe Biuk u Los Angeles FC-u. Zvučalo je na prvu kao šala, ali sada se već polako sliježu dojmovi. Hajduk je dobio solidan novac, a mladi nogometaš nove izazove. Na kraju krajeva, MLS je jedna od najbrže rastućih liga i privlači sve više Europljana.

EKSKLUZIVNO Biuk: Nisam se odrekao karijere ni reprezentacije. U LA vodim i trenera jer želim napredovati...

Cifra Biukova transfera iz Hajduka u američku momčad iznosi šest milijuna eura odštete fiksno uz dva milijuna eura bonusa. U igri je i 20 posto od budućeg transfera. Za klub iz Los Angelesa potpisao je na četiri godine uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

- Ovo je velik klub i zaista sam sretan i uzbuđen dijeliti svlačionicu s ovim igračima. Već su me upoznali sa svime, prihvatili me od prvog dana. Liga je zaista kvalitetna, a ja želim pokazati što mogu i pomoći timu da osvojimo prvenstvo - rekao je bivši hajdukovac na službenom predstavljanju na kojem su još bila tri ostala pojačanja: Aaron Long, Denil Maldonado i Eldin Jakupović.

KRAJ KARIJERE Wales na Hrvatsku bez najveće zvijezde: Bale je najviše igrao s Modrićem, ali neće s Biukom... IZ LOS ANGELESA ZA 24SATA Što čeka Biuka? Navijači ovdje ludi su kao Boysi i Torcida! MLS je već stvorio zvijezde za Europu

Je li mu pomogla činjenica da je u MLS stigao iz zemlje koja je osvojila svjetsku broncu?

- Pa mislim da jest, ali ne gledam to na taj način. Znam da sam se pridružio prvacima i da se osjećam kao kod kuće. Odradit ću pripreme kao i svi drugi, vjerujem da ću biti bolji iz dana u dan. Duga je pauza, imam vremena - rekao je Biuk i otkrio da je već posjetio i NBA dvorane..

Clippersi ili Lakersi?

- Gledao sam Lakerse prije nekoliko dana, bio je to pravi show.

Zasad toliko od Stipe pred novinarima, čekamo ga na terenu krajem veljače kada kreće nova MLS sezona...

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ćiribu_ćiriba 10.01.2023.

    Otić živjet u vjerovatno neki brutalan stan u LA, zarađivat milijune.....ajde svaki od nas bi na to pristao, ne kakajte

  • NIKE 10.01.2023.

    Hahahahahahahahaa propalo brate ko mudo kroz gaće.

  • gogo gogic 10.01.2023.

    pa kako se osjećaš kao kod kuće jer si se pridružio prvacima heeeej pa nisi iz dinama otišao

Komentiraj...
Vidi sve komentare