To je to što me zanima!

Loš gubitnik: Pobjedniku iza leđa pokazao je srednji prst

Dok je Viktor Ahn uzdignutih ruku prolazio kroz cilj na EP-u u brzom klizanju, razočarani Sjinkie Knegt je prema njemu podigao srednji prst na obje ruke
Vidi originalni članak

Trostruki olimpijski prvak u klizanju na kratke staze Viktor Ahn na Europskom prvenstvu u Dresdenu odveo je Rusiju do zlata u štafeti. Ipak, priča dana je njegov 'kolega', Nizozemac Sjinkie Knegt, koji se baš nije najbolje pomirio s drugim mjestom i porazom od Ahna.

Naime, dok je Ahn uzdignutih ruku prolazio kroz cilj, Knegt je prema njemu podigao srednji prst na obje ruke. Uistinu scena kakvoj nije mjesto na sportskim terenima, a prema Nizozemcu milosti nisu imali ni suci koji su odmah Knegta diskvalificirali.

Europsko prvenstvo u Dresdenu glavna je proba klizačima za Zimske olimpijske igre, a hoće li Knegt naučiti lekciju i popraviti ponašanje uoči Sočija uskoro ćemo saznati.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ojdimidojdimi 21.01.2014.

    gubitnički afekt...............

  • number1 20.01.2014.

    koliko puta ja napravim isto kada vidim francusku, odnosno da budem preciznija kad vidim karabatica na TV-u (zadnji put jucer)

  • ObjektivniPromatrac 20.01.2014.

    Eto dokaza dane moras biti gay da te netko mrzi. Dovoljno je da si samo bolji ili drugaciji. Tko nije spreman izgubiti, ne moze nikada biti pravi pobjednik. Sreca pa je taj tip samo sportas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare