To je to što me zanima!

Loš start Rukavine: Osijek u Gradskom vrtu izgubio od Istre

Nogometaši Osijeka s novim trenerom Tomislavom Rukavinom poraženi su na domaćem terenu od Istre 1961 1-0. Junak Puljana bio je Dejan Radonjić u 40. min.
Vidi originalni članak

Iznenadne promjene u vodstvu NK Osijeka trebale su, između ostalog, poslužiti kao pozitivna šok terapija u proljetnom dijelu sezone, no u utakmici 24. kola Prve HNL to nije dalo rezultata.

Novi trener Tomislav Rukavina na klupi Osječana debitirao je porazom izgubivši u Gradskom vrtu 1-0 od Istre 1961. Da će Rukavina što brže htjeti zaboraviti debi, pobrinuo se Dejan Radonjić, koji je donio pobjedu gostima.

Ključni trenutak dogodio se u 40. minuti kad je zabio za vodstvo što se pokazalo na kraju i konačnim rezultatom.

Istra je pobjedom skočila na peto mjesto, a Osijek je i dalje u zoni ispadanja, na pretposljednjem devetom mjestu s 15 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • punto85 02.03.2014.

    bio,vidio,katastrofa za osijek nemaju organizaciju na terenu,stalno visoke lopte,ne mogu plesti mrežu oko 16-erca,puno krivih dodavanja,kakav im je samo trening baš me zanima

  • JohnnyMihaljević 02.03.2014.

    Zašto im treba šok terapija. Pa prije 15 dana kući dobili 4:1 , i dobro igraju zadnjih par utakmica. Čini mi se da je ovo bila terapija trener podržao igrače u štajku i više neće.

  • Anonymus9 01.03.2014.

    Počela lagana priprema za golu borbu s HD za ostanak..

Komentiraj...
Vidi sve komentare