To je to što me zanima!

Loš start u sezonu: Funtana i Istra mogli bi biti prekretnica

Hajduk u 16-finala Kupa igra kod županijskog ligaša Funtane. Jedini koji je potpisao produljenje ugovora, Maloča, vjeruje kako bi ova utakmica mogla biti prekretnica
Vidi originalni članak

Premda bi se na Poljudu u normalnim okolnostima Kup ogled sa županijskim ligašem Funtanom smatrao formalnošću, sedam utakmica u nizu bez pobjede ipak pozivaju na oprez. Razlika u kvaliteti je velika, Hajduk bi to morao proći bez većih problema, no u okviru Kupa su se događala i veća iznenađenja.

- Svjesni smo lošeg starta u sezonu, jučer smo obavili razgovor s trenerom u svlačionici i nadamo se kako će Kup ogled s Funtanom i prvenstveni dvoboj s Istrom, protiv koje nismo slavili još od Balakova, biti prekretnica - kazao je kapetan Mario Maloča, za sada jedini koji je potpisao produženje ugovora.

- Zadovoljan sam svojim ugovorom, jako je dobar za naše prilike, svjestan sam da mi klub ni ne može ponuditi više i zato sam potpisao. Najvažnije mi je da sam zdrav, da igram i zato ne postavljam uvjete.

Kapetan ne strahuje od eventualnog kiksa.

- Istina, gubile su neke prvoligaške momčadi ovako rano u Kupu, no vjerujem da ćemo to odraditi bez većih problema. Ipak smo mi Hajduk, iako ne igramo dobro kao prošle sezone, ja prvi, pa onda i svi ostali.

Teško je objasniti da igrači Hajduka odigraju u samo tjedan dana dvije potpuno različite utakmice.

- Nismo toliko loše ni igrali, ali primimo glupi gol i odmah je i rezultat loš. Dominiramo, stvaramo šanse, nije to toliko loše, koliko su loši rezultati. Ali, krenut će to sve na bolje – uvjeren je Anton Maglica, koji je obećao više golova u nastavku sezone.

- Puno se trošim u obrani, nastojim pomoći, i onda mi nedostaje svježine u napadu, pa i promašim poneku šansu. Bit će bolje, nadam se već protiv Istre.

Tudor je na put poveo najbolju momčad, izostaju tek Anđelković, Mikanović i Vlašić zbog ozljeda, te Domej koji je zaradio virozu.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ST0001IM 23.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Duje1950_1 23.09.2014.

    naravno ocekujen pobidu Majstora s Mora...

  • Zagreb One And Only 23.09.2014.

    Mozak i Niagara se odjavili ili su na Firulama na neurologiji?

Komentiraj...
Vidi sve komentare