To je to što me zanima!

Loša atmosfera kod protivnika Dinama: Potukli se Ibra i Nene

U PSG-u atmosfera nije najbolja. Nakon tri kola ne znaju za pobjedu pa je prisutna nervoza. Na treningu Nene je grubo startao na Ibrahimovića na što je on poludio
Vidi originalni članak

Atmosferu u bogatoj momčadi Paris Saint Germainea narušio je incident na treningu! Brazilac Nene grubo startao na Zlatana Ibrahimovića na što je Ibro poludio, a kako pišu francuski mediji, loše bi sve završilo da ih suigrači nisu razdvojili.

Sylvain Armand tvrdi da su to uobičajene stvari...

- Sada je sve u redu. To su svađe koje se često događaju u svim klubovima. Nene i Ibra su dva igrača s karakterom, a ujedno i konkurenti u napadu - objasnio je igrač Pariza. 

No, osim konkurencije nezadovoljstvu su vjerojatno kumovali i loši rezultati. 

U prva tri kola prvenstva upisali su tri remija! S Lorientom su odigrali 2:2, a s Ajacciom i Bordeauxom po 0:0. Dovoljno za salve kritika na račun trenera Carla Ancelottija i skupo plaćenih zvijezda. 

- Njemu treba vremena da pripremi momčad. Radi dobar posao. Rekao nam je da moramo zadržati samopouzdanje i zanemariti što se događa izvan terena. Rješenje moramo potražiti u timskoj igri, da se ne oslanjamo toliko na individualne kvalitete Ibre, Lavezzija i Meneza - branio je Armand trenera.

Podsjetimo, PSG u Ligi prvaka igra protiv Dinama u skupini A.

- Porto i Kijev su jaki, a o Zagrebu ne znam mnogo. Nije loše, ali bit će teško - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Bruce_Lee 01.09.2012.

    Inaće Ibro nije popularan u svalaćionici gdje god je igrao! Mislim da je i u Barci imao takvih problema zato su ga odmah ispalili !

  • mariokempes 01.09.2012.

    koji idiot,nosata nakaza.

  • dsc1234 01.09.2012.

    a i vi kasnite 24 sata ovo je 4 dana staro vec...

Komentiraj...
Vidi sve komentare