To je to što me zanima!

Loša atmosfera za Spartu: Nitko ne sluša 'Maminja'...

Zdravko Mamić za utakmicu protiv Sparte želio je malo popraviti atmosferu, ali “minirali” su ga igrači i trener. Lošom igrom, ali i određenim izjavama
Vidi originalni članak

Dinamu je dobra atmosfera i te kako potrebna. Ona utječe na samopouzdanje igrača, izjavio je bivši Dinamov trener Josip Kuže.
Uvidio je to i Zdravko Mamić, koji je u petak krenuo u akciju podizanja atmosfere za utakmicu 1. kola Kupa Uefe protiv Sparte. No već na prvom koraku izvršni dopredsjednik “naletio je na minu”, i to iz vlastitih redova. Poredao je upravu i igrače te novinarima rekao: “Pitajte koga želite i što želite”.
Zapelo je na Drpiću, koji ako već ne priča s novinarima, nije ni trebao biti u Plavom salonu ili je barem poslije takve reakcije trebao biti kažnjen. Za dobru atmosferu trebaju i dobre igre i pobjede, a ni tu Dinamo ne stoji baš najbolje.
Mučenje protiv Šahtara navijači još nisu zaboravili, a u zadnjoj utakmici prije Sparte Dinamo je protiv Zagreba odigrao 2-2. “Sjajnu” pozivnicu navijačima je poslao i Mikić, koji je izjavio da bi bio zadovoljan utakmicom bez golova.
Tako je Mamićeva inicijativa, u kojoj navijače želi privući i majicama, pala u vodu. “Minirali” su ga trener Branko Ivanković, jer igra koju (ni)je stvorio ne ulijeva povjerenje, te neki igrači “pametnim” ispadima i igrom.



DRPIĆEV 'AUTOGOL'
Oprostite, nisam vas slušao, znate da ne pričam s novinarima, rekao je na konferenciji za “podizanje atmosfere” Dino Drpić.

REMI PROTIV ZAGREBA
Čvrsta obrana preduvjet je za uspjeh u Europi. Dinamo je u derbiju sa Zagrebom primio dva gola, a mogao ih je primiti i više.

ZADOVOLJNI I S 0-0

Mihael Mikić kaže kako bi bio zadovoljan s 0-0. Iako tada Dinamo ne bi primio gol, ne bi ga niti dao, a to i nije pozivnica navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mirni1 17.09.2008.

    tekst je sasvim u redu. a to što on ocrtava konfuzno stanje dinama, hebiga, neko drugi je kriv

  • 19Armada87 17.09.2008.

    a jeste jadni

  • Bepo1606 17.09.2008.

    Što je valjalo se i prodalo.Nema više što.S 50 milja je mogao izvući sve klubove iz lige iz problema a ne samo Dinamo.A nije ni njega.Što se potrošilo na pojačanja?Kikiriki.

Komentiraj...
Vidi sve komentare