To je to što me zanima!

Loša serija se nastavlja: Kovač je upisao treći poraz zaredom...

Kovačeva momčad upala je u laganu krizu pošto je izgubila već tri utakmice u nizu. I ne samo to, tri utakmice zaredom nisu uspjeli postići gol (Leverkusen, Ingolstadt, Hertha)
Vidi originalni članak

Hertha je u posljednjoj utakmici subotnjeg programa 22. kola njemačke Bundeslige s 2-0 dobila Eintracht Nike Kovača.

Golova nije bilo do 52. minute kada je Kalou dobio loptu u prostor, no prije nego je srušen je uspio dodati do Ibiševića koji zabija za 1-0. Bh. napadaču bio je to deseti gol sezone.

U 78. minuti Kovačeva momčad ostala je s igračem manje nakon što je Seferović opravdano dobio crveni karton zbog udaranja protivnika laktom. Berlinska momčad s igračem više zabila je još jedan gol i to preko Daride koji je glavom pospremio ubačaj Mittelstadta.

Kovačeva momčad tako je upala u laganu krizu pošto su izgubili već tri utakmice u nizu. I ne samo to, tri utakmice zaredom nisu uspjeli postići gol (Leverkusen, Ingolstadt, Hertha).

Ante Rebić odigrao je cijeli susret za Eintracht.

Atalanta šokirala San Paolo

Prva utakmica 26. kola Serie A donijela je iznenađenje u Napulju iz kojeg tri boda pobjedom 2-0 nosi Atalanta.

Gosti su do vodstva stigli u 28. minuti kada je stoper Mattia Caldara zabio nakon prekida. Napoliju nije pomogao ni igrač više nakon što je Franck Kessie u četiri minute dobio dva žuta kartona pa je pod tuš morao u 67. minuti. No, samo tri minute kasnije Caldara je završio kontru s 11 metara za konačnih 2-0 i sjajno pogodio iz voleja.

Marko Rog i Ivan Strinić kod Napolija ostali su na klupi. Atalanta je pobjedom skočila na četvrto mjesto te se približila Napoliju na samo tri boda zaostatka.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • uvijekkontra 26.02.2017.

    A prije 2 tjedna sto ste pisali vi novinari?????? Na kraju se novci broje.

  • tomicalomica 26.02.2017.

    Mislim stvarno šteta ovog Strinica da trune u Napoliju:-(( takav igrač buhahahaaaaa 🐵

  • rođo101 25.02.2017.

    hehehe sad još jednu nek izgubi odma će se počet pisat o smjeni i automatski se zaboravlja sve ovbo do sad što je napravio.-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare