To je to što me zanima!

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Vidi originalni članak

U posljednjoj minuti utakmice protiv Valencije (0-1) promašio je penal za izjednačenje na bizaran način, a to je bio tek početak loših vijesti za hrvatskog reprezentativnog napadača Antu Budimira (32) koji je noć nakon poraza u La ligi proveo - u bolnici! 

ŠPANJOLSKA LIGA Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

- Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri, a testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova. U utorak će ići na dodatne pretrage - napisali su iz kluba.

Bez obzira na promašeni penal, Ante Budimir je najefikasniji napadač 'vatrenih' u jednoj od najjačih svjatskih liga, a ovakve stvari nisu ohrabrujuće dva mjeseca prije početka Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj. 

Za oporavak od takve ozljede neki put je potrebno mjesec do dva, ovisno o regeneriranju kostiju i procesa oporavka, a još se čekaju vijesti nakon dodatnih pretraga. Bilo kako bilo, uz Budimira tu su još što se napada tiče Andrej Kramarić (32) i Bruno Petković (29), ali Hrvatskoj su na velikom natjecanju potrebna sva trojica u odličnoj formi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • purgersirokibrijeg 16.04.2024.

    Tko bolje puca penale Livaja ili Budimir

  • purgersirokibrijeg 16.04.2024.

    Promašio penal i slomio tri rebra od siline udarca,sad svi povrijeđeni

  • komentator/Luka 16.04.2024.

    kad je to slomio rebra?...a što se tiče penala, ne kužim to filozofiranje, zaleti se i pucaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare