To je to što me zanima!

Loša vijest za Nizozemsku: "Gauči" ne gube u polufinalu

Majstori polufinala: Argentina je 1930., 1978., 1986. i 1990. godine prošla u finale na svjetskim nogometnim prvenstvima. Oni su pravi majstori za polufinale...
Vidi originalni članak

Nizozemci su brži i jači od nas, izjavio je Javier Mascherano uoči večerašnjeg polufinala Mundijala u Sao Paulu.

Nahvalio je Javier Mascherano sjajne “tulipane”, ali ne sumnja da će njegovi “gauči” i peti put proći u finale. Argentinci su majstori poluzavršnice. Četiri su puta igrali u polufinalu i svaki put ušli u finale svjetskog prvenstva. Na mukama će večeras biti nizozemska kraljica Maxima, koja je podrijetlom Argentinka. Nizozemski mediji se šale da će ova utakmica izazvati raskol u kraljevskoj obitelji.

Poseban će ovo susret biti i za argentinskoga golmana Sergija Romera, koji je nahvalio Louisa van Gaala, koji ga je dvije godine vodio u AZ Alkmaaru.

- Divim se velikom Van Gaalu - rekao je Romero i nastavio:

- Kad sam 2007. godine došao u AZ, ušao sam u novi svijet. U svlačionici smo morali govoriti nizozemski, ali Van Gaal je sa mnom govorio na španjolskom. To je bilo jako važno za mene nakon dolaska u Nizozemsku. Van Gaal je bio moj spasitelj i zbog toga mu se i danas divim. Nikad neću zaboraviti što je sve učinio za mene - rekao je Romero.

Van Gaal je u četvrtfinalu bio i nizozemski spasitelj. I dalje se cijeli svijet divi njegovoj zamjeni golmana prije penala. Spreman je Louis na sve, uvjeren kako ga ne može iznenaditi ni veliki Leo Messi.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Medjed 09.07.2014.

    isto tako Brazil nije izgubio doma utakmicu od sedamdesest i koje, a vidi što se sinoć desi....statistiku u nogometu možete okačit mačku o rep

  • izvor istine 09.07.2014.

    Nizozemska-Brazil 3:0

  • AndersBreivik 09.07.2014.

    Netherlands:Argentina 2:0

Komentiraj...
Vidi sve komentare