To je to što me zanima!

Loše vijesti za Dinamo: Alan Carvalho ipak igra u četvrtak?

Alan je u Salzburgu utrpao Dinamu tri komada. Ozlijedio se u prvenstvenom ogledu i mislilo se kako će propustiti susret na Maksimiru. No Alan se jako dobro oporavlja
Vidi originalni članak

Alan Carvalho "potopio" je Dinamo u Salzburgu zabivši mu tri gola. Potom se ozlijedio u prvenstvenoj utakmici protiv Grödiga. Prvotno su Austrijanci objavili kako će 25-godišnji Brazilac propustiti utakmicu 4. kola Europske lige protiv Dinama u četvrtak, ali čini se kako se Alan oporavlja. 

Austrijski mediji javljaju kako Alanov oporavak ide jako dobro te kako bi on mogao biti spreman za utakmicu na Maksimiru. Trener Red Bulla, Adi Hütter na raspolaganju bi za Dinamo, osim Alana, mogao računati i na oporavljenike Leitgeba i Ulmera.

Dinamo i Salzburg igraju u četvrtak u 19 sati na Maksimiru u sklopu 4. kola skupine D. 'Modri' nakon poraza od Salzburga u prošlom kolu više nemaju pravo na kiks. Pobjeda je imperativ.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • cybercro 04.11.2014.

    karali ih budu u sred maksimira

  • chadjohn 03.11.2014.

    ma ak dinamo nemre pobjedit momcad di igraju pomocni bagerista, vrtlar, autolakirer i autolimar ..di ce pobjedit salzburg..

  • 03.11.2014.

    "Pobjeda je imperativ" ahahahahahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare