To je to što me zanima!

Loše vijesti za Hrgovića: Fury i Usik dogovorili i revanš...

Hrgović će se za borbu s Ukrajincem načekati. Vijest da se Fury bori s Usikom tako brzo bila je iznenađujuća jer Britanac 28. listopada boksa protiv Francisa Ngannoua, a na toj će priredbi nastupiti i Hrvat Smakići
Vidi originalni članak

Tyson Fury (35 godina, 33-0-1) i Oleksandr Usik (36, 21-0-0) potpisali su ugovor o međusobnom okršaju za apsolutnog prvaka u teškoj. Borba bi trebala biti 23. prosinca ili tijekom siječnja 2024.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip nokautirao Australca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Promotor Eddie Hearn javlja da je u ugovor ubačena i klauzula o revanšu. Loše su to vijesti za Filipa Hrgovića (31, 16-0-0), prvog izazivača po IBF-u (jednoj od četiri najpriznatije federacija, op. a.), čiji pojas drži Usik.

Hrgović će se za borbu s Ukrajincem načekati. Vijest da se Fury bori s Usikom tako brzo bila je iznenađujuća jer Britanac 28. listopada boksa protiv Francisa Ngannoua, inače MMA borca, nekoć prvaka UFC-ove teške kategorije, a sad člana PFL organizacije.

Okršaj Furyja i Ngannoua bit će po profesionalnim pravilima (ne ekshibicijski), ali ulozi neće biti Britančeve titule. Ova superborba održat će se u Rijadu, a na priredbi će nastupiti i Agron Smakići (20-2-0), hrvatski boksač. Protivnik će mu biti Arslanbek Mahmudov (17-0-0).

HRVAT ČEKA PRILIKU Joshua o okršaju Hrge i Usika: Ukrajinac je favorit, ali... 'VRIJEME JE' Hrga nastavlja prozivati Usika: 'Na vezi sam, odmjerimo snage'

Idi na 24sata

Komentari 22

  • uwaga 05.10.2023.

    Uhvati se mistrije

  • David1Prometheus 02.10.2023.

    Ko je ono pisao da Hrga mec za naslov nece vidjeti prije 37 godine..pred mirovinu..a sto je najbolje Hearn je znao prije mjesec dana ce se Fury borit i da se dog.borba s Usikom ali ko uvijek Trola Hrgu i nas sve ..vjerujem da se njega pita jel bi rade da se Hrga bori za naslov ili neki anonimus britanac on bi izabrao britanca..bas grozan i jeziv Menader rade sve da izvuku lovu za hrgu i guraju samo svoje..za 3 god ce Wilder ili neko drugi s amer lobijem sj Hrgu i prevarit ga opet i tak ukrug.

  • japanokinezjapano 02.10.2023.

    Doći će i njegovih 5 minuta samo da do tada ne izgori, onda će on birati jedno 3 godine šta se njemu prohtije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare