To je to što me zanima!

Loše vijesti za 'vatrene': Sosa zbog viroze upitan za Japance

Kako saznajemo, Sosa ima virozu, ali negativan je na koronu. Josip Stanišić nije trenirao zbog ozljede mišića, dok se Kristijan Jakić vratio u puni pogon, kao i Ivica Ivušić.
Vidi originalni članak

Dan uoči utakmice Hrvatske protiv Japana trening 'vatrenih' propustio je Borna Sosa! Lijevi bek hrvatske reprezentacije nije se pojavio ni na treningu u subotu, no tada je njegov izostanak opravdan iscrpljenošću. Iz istog je razloga propustio je i presicu na kojoj je najavljen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, danas stižu lošije vijesti. Naime, kako saznajemo, Sosa ima virozu, ali negativan je na koronu. Josip Stanišić nije trenirao zbog ozljede mišića, dok se Kristijan Jakić vratio u puni pogon, kao i Ivica Ivušić.

- Imamo zadnji trening pa ćemo vidjeti. Ako ne bude na sto posto, nećemo riskirati i kalkulirati. Tražit ćemo zamjenu. Čekamo još, za sutra nam trebaju igrači koji su u punoj snazi i maksimalno spremni. Vidjet ćemo na treningu hoćemo li mijenjati. Tko god bude igrao, spremni smo i dat ćemo maksimum,. Znamo koji je ulog, koji je naš cilj - kazao je izbornik Dalić na nedjeljnoj presici.

UVJERLJIVA PREDSTAVA Svjetski prvaci srušili Poljake! Maestralni Mbappe i Giroud Francuskoj donijeli četvrtfinale UOČI JAPANA Dalić: Ovo što mi radimo je svjetsko čudo! A siguran sam da Luki ovo nije zadnje natjecanje

Podsjetimo, Hrvatska i Japan u ponedjeljak od 16 sati igraju za četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Katru.

IVANA KNOLL O TITULI NAJSEKSI NAVIJAČICE: 

U KATARU I SOKOLI IMAJU SVOJU BOLNICU:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • zozef63 04.12.2022.

    Da to nisu prvi sukobi mladi stari.Borna nije lik na kojeg se neko može izderavati.

  • dahvaul 04.12.2022.

    Napokon da se vratila viroza il se sad ne smije više o Koroni pisati.

  • 04.12.2022.

    Englezi pisu drugacije ,Barisic nesmije igrat iz tog razloga

Komentiraj...
Vidi sve komentare