To je to što me zanima!

Loši mehaničari: Oprosti nam što ti je ispala matica

Michael Schumacher odlično je startao u Malziji i zahvaljujući tome bio je odličan šesti. Odustao je jer je otkazao kotač. Loše su pripremili bolid...
Vidi originalni članak

Žao nam je Michaela. Dobro je krenuo i držao kvalitetno šesto mjesto. Tad mu je ispala matica od kotača i uvjetovala njegovo odustajanje. Čeka nas naporan rad ne bismo li osigurali napredak u našoj momčadi, rekao je Norberg Haug, jedan od šefova u Mercedesu, nakon što je Michael Schumacher zbog pogreške na bolidu morao odustati na Velikoj nagradi Malezije. Višestruki prvak 'oktanskog cirkusa' startao je s osme pozicije u Kuala Lumpuru.
- Šteta što nisam mogao završiti utrku. U desetom krugu osjetio sam nestabilnost i više nisam mogao upravljati bolidom - izjavio je 41-godišnji Schumacher.
Vlasnik 91 Grand Prixa u karijeri vratio se ove sezone u Formulu 1. U 2010. godini osvojio je devet bodova, a bilo bi ih i više da su mehaničari bolje obavili svoj posao.
- Na testiranjima nismo imali problema. No nema se smisla ljutiti. Idemo dalje. Treba gledati naprijed, prema sljedećim utrkama - rekao je Nijemac i zaključio:
- Hajde, barem je moj momčadski kolega Nico Rosberg došao do našeg prvog postolja i jako sam sretan zbog njega.
Sljedeća je utrka u Šangaju 18. travnja.




ALONSO: BILA JE OVO NAJTEŽA UTRKA U ŽIVOTU
Već na zagrijavanju pokvario mi se mjenjač. Ostao sam potom bez kvačila, pa sam kočio na neobične načine. Na kraju me i motor izdao, rekao je Fernando Alonso, koji je odustao u pretposljednjem krugu utrke.

DVOSTRUKO SLAVLJE RED BULLA U KUALA LUMPURU
Sebastian Vettel osvojio je prvo, a njegov momčadski kolega Mark Webber drugo mjesto na Velikoj nagradi Malezije. Dva su bolida Red Bulla tako potvrdila dobru vožnju u subotnjim kvalifikacijama po jakoj kiši.


RAIKKONEN: MOGUĆE JE DA ĆU SE VRATITI
Iako me to ljudi često pitaju, u ovom trenutku ne razmišljam o povratku u Formulu 1. No moguće je da se vratim nakon nekog vremena, rekao je Kimi Räikkönen, svjetski prvak u F1 iz 2007. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • croM1910 05.04.2010.

    opet moram napisat: sramota :S shumi,najjaci si!

Komentiraj...
Vidi sve komentare