To je to što me zanima!

Louis van Gaal: Dvojica igrača odbila su izaći i pucati penale

Tražio sam tko će pucati prvi penal, ali dvojica su me odbila. Odabrao sam na kraju najboljeg igrača utakmice, Vlaara, no on je nažalost promašio, rekao je Van Gaal
Vidi originalni članak

Nizozemska je na penale ispala od Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva. Dvojica igrača 'oranja' nisu uspjela zabiti pa će tako 'gauči' u veliki finale protiv Njemačke. Nakon utakmice, nizozemski izbornik Louis van Gaal, otkrio je kako su dvojica igrača odbila pucati prvi penal. 

- Tražio sam tko će pucati prvi penal, ali dvojica su me odbila. Odabrao sam na kraju najboljeg igrača utakmice, Vlaara, no on je nažalost promašio - rekao je Van Gaal no nije otkrio o koja dva igrača se radi. 

Argentinski golman, Sergio Romero, obranio je udarce spomenutom Ronu Vlaaru te Wesleyju Sneijderu te tako odveo Argentinu na kultnu Maracanu i sraz protiv Nijemaca. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • terma dulu 11.07.2014.

    Da sam na njegovom mjestu (van Gaalu) ne bi dao toj dvojici igrača da uopće igraju u ovoj tekmi za treće mjesto! I da ,kako može jedan Robben izjavit da se utakmice za treće mjesto trebaju ukinut!?? I to je izjavio na TV-u UŽIVO,znači danas tipujem na Brazil!!

  • Nexe 11.07.2014.

    I onda kad ja napišem da nitko nema "muda" k'o švabe, onda mi nalupaju minusa. A šta je ovo nego nemati muda. A kao prvo, on nije imao muda napasti argentince.

  • bbbdado 11.07.2014.

    Nije bilo lako , ulog je bio (pre)velik

Komentiraj...
Vidi sve komentare