To je to što me zanima!

Louis van Gaal: 'Možda mi više ni ne treba novih pojačanja...'

Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal izjavio je kako je zadovoljan što njegova momčad pobjeđuje te da, nakon Shawa i Herrere, možda ne dovede više nikoga...
Vidi originalni članak

Manchester United slabo je kupovao preko ljeta, došli su samo Luke Shaw i Ander Herrera. No to je novom treneru Louisu van Gaalu potpuno dovoljno, ne izražava nikakve želje više, bez obzira na konstantno spominjanje Cuadrada, Hummelsa i Vidala.

- Još je mjesec dana prijelaznog roka pred nama, a mi pobjeđujemo. Možda mi i ne treba novih pojačanja - rekao je Van Gaal i dodao da želi dati pravu šansu igračima koje ima.

Najavio je i susret protiv Real Madrida, koji sigurno neće biti samo revijalnog karaktera.

- Trener sam koji uvijek želi pobijediti, a Manchester je navikao pobjeđivati. Stoga očekujem pobjedu - kazao je i osvrnuo se na priče o tome kako se u Sjedinjene Američke Države ide samo po novac:

- Komercijalni aspekt turneje također je važan, ali nama je dovoljan izazov i razlog da smo ovdje to što igramo protiv ponajboljih momčadi u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 03.08.2014.

    Duga je sezona i treba imati i dobru klupu da se zamjeni kartonirani ili povređeni igrači.....Trebala bi još 1-2 pojačanja za borbu za sami vrh tablice......

  • Zvecko_1 02.08.2014.

    Znaci nista od titule mozda i osvoje put ka ligi sampiona, mozda.

  • NIKE 02.08.2014.

    Fali im Vidal i to je očigledno .Herrera ima potencijala kao i Shaw ali stvar je u tome što imaju potencijala . Treba im jedan koji je dokazan ,kojemu je igranje na top formi rutina . Eh za takvoga igrača treba i istresti poštenu lovu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare