To je to što me zanima!

Lov na laptop: Amerikanci su nas pitali možemo li im pomoći

MANCUSO TRAŽI Američkoj skijašici Juliji Mancuso u Austriji su ukrali laptop, a signal je pronašla u Zagrebu, u kvartu Sloboština. Lopov je ostavio otiske nogu
Vidi originalni članak

Da, nazvali su nas iz američkog skijaškog saveza, rekla nam je Nika Fleiss nakon što je Julia Mancuso u austrijskom Bad Kleinkirchheimu u petak navečer ostala bez prijenosnog računala.

Iz američkog su saveza nazvali hrvatski jer je Mancuso locirala signal ukradenog laptopa u zagrebačkom kvartu Sloboština, u Ulici Karela Zahradnika.

- Pitali su možemo li im kako pomoći svojim kontaktima. Stvari na skijalištima ne nestaju često, iako je bilo svega dok smo bili mladi - rekla je Fleiss, dodavši da nitko od naših skijaša nije u vrijeme krađe bio u Bad Kleinkirchheimu, te da je krivac očito neki turist.

Ipak, hrvatskoj policiji ništa nije prijavljeno, slučaj je pod nadležnošću međunarodnih tijela.

Laptop je ukraden iz skijašičine sobe, a lopov je ostavio otiske nogu na njenom tepihu za jogu.

- Nisam toliko tužna zbog gubitka laptopa koliko zbog načina na koji se ljudi ponašaju jedni prema drugima. Trebali bi se više poštovati - napisala je Mancuso na svojoj stranici na Facebooku, dodavši da su joj prije točno godinu dana ukrali i mobitel, koji je tri mjeseca kasnije prodan na eBayu. Zahvalila je svima na potpori u teškim trenucima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • arsenal 19 13.01.2015.

    Zahvalila se svima na potpori u teskim trenucima.Pa nije ti kuca izgorila.

  • jaimojbratrobeert 12.01.2015.

    Koji broj cipela nosi lopov,dal je bila riječ o zimskim cipelama,kakve su ripne,dajte još malo informacija ipak se radi o vrijednosti garant 200 -300 dolara ,da bi se cijela hrvatska trebala dić na noge,ma hajte molim vas nek si kupi drugi

  • plafon123 12.01.2015.

    Bio je clanak vec...

Komentiraj...
Vidi sve komentare