To je to što me zanima!

Uefa maše Dinamu milijunima! Modri kreću u lov na bogatstvo

Uefa je ove sezone za čak 38% povećala nagradni fond namijenjen za klubove koji se natječu u europskim natjecanjima, a Dinamo si je za sada (prolaskom Hapoela i Astane) osigurao - 7.92 milijuna eura
Vidi originalni članak

Dinamo večeras od 21 sat u Bernu protiv Young Boysa hvata svoj sedmi nastup u skupinama Lige prvaka.

Ovo im je 19. pokušaj, a osim samog prestiža igranja protiv najboljih klubova Europe, hrvatski prvak hvata Uefinu punu torbu novca u kojoj leži 15 milijuna eura.

IZJAVE PUNE KOMPLIMENATA Švicarci se uplašili Dinama pa žele postati jaki kao Federer...

Naime, tolika je nagrada pobjednicima u playoffu kvalifikacija za najelitnije klupsko nogometno natjecanje. Plasmanom u skupine Dinamo bi inkasirao 15 milijuna i 250 tisuća eura, a vrijedno je spomenuti kako se pobjeda u Ligi prvaka nagrađuje sa 2,7 milijuna eura. Za remi se dobije 900 tisuća eura!

Dvomeč od (minimalno) 15 milijuna eura Dinamu bi itekako napunio blagajnu pa ne bi morali toliko ni prodavati igrače kao ove sezone kad su namaknuli oko 25 milijuna eura nakon prodaja Benkovića, Sose, Soudanija i Ćorića.

Uefa je ove sezone za čak 38% povećala nagradni fond namijenjen za klubove koji se natječu u europskim natjecanjima, a Dinamo si je za sada (prolaskom Hapoela i Astane) osigurao - 7.92 milijuna eura. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 22.08.2018.

    Izgleda da kod nas pomalo svacaju da najprije moras odraditi da bi dobio novac , neki jos nisu pa vise nece igrati , zaboravljaju da lova nece doci.

  • Orahova1 22.08.2018.

    Ajmo dečki samo naprijed idemoooooo.

  • 22.08.2018.

    Daj bože da griješim ali teško da će Dinamo do LP.

Komentiraj...
Vidi sve komentare