To je to što me zanima!

Lova do krova: Meksiku sedam mil. $ za utakmicu s Vatrenima

Zanimljivo je i da će Meksiko za tu utakmicu zaraditi sedam milijuna dolara. Naime, savez ima ugovor s tvrtkom SUM (Soccer United Marketing), koja organizira utakmice po SAD-u
Vidi originalni članak

I dok je veliko pitanje kakav će sastav 27. svibnja Ante Čačić odvesti u Los Angeles, a pogotovo je nemoguće pogoditi tko će igrati u veznom redu jer gotovo svi hrvatski veznjaci igraju u HNL-u, Serie A ili austrijskoj Bundesligi koji tada još traju, Meksiko će na toj utakmici izvesti najjači sastav.

Meksikanci se, naime, pripremaju za dvije kvalifikacijske utakmice za SP, protiv Hondurasa 8. lipnja i SAD-a 11. lipnja, a potom putuju u Rusiju na Kup konfederacija. Pa će im sraz s kockastima biti test u sklopu te akcije.

Najjači sastav Mesika znači Javier Hernández Chicharito, Carlos Vela, Andres Guardado, Hector Moreno, Hector Herrera, Jesus Corona, Miguel Layun, Rafael Marquez, Diego Reyes, Guillermo Ochoa...

Zanimljivo je i da će Meksiko za tu utakmicu zaraditi sedam milijuna dolara. Naime, savez ima ugovor s tvrtkom SUM (Soccer United Marketing), koja organizira utakmice po SAD-u.

Meksikanci predviđaju da će samo od prodanih ulaznica savez zaraditi pet milijuna dolara, a SUM će im dati još dva milijuna.

Ni Hrvatska ne bi trebala dobiti (puno) manje. Inače, koja bi bila svrha odlaska u LA?!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • shaolin5 04.03.2017.

    A naša takoreci glavna tri veznjaka u Španjolskoj?

  • tko nije lud nije normalan 04.03.2017.

    Ovaj članak je usmjeren da bi se pljuvali krim..alci u HNSu pretpostavljam

  • Guginho 03.03.2017.

    Kakav je to glup termin? To moze samo Hns

Komentiraj...
Vidi sve komentare